Nyheder

71 varer

pr. side
Faldende orden

71 varer

pr. side
Faldende orden

De nyeste produkter

Følg med i alle de nye produkter hos Hairoutlet - vi udvider løbende vores sortiment og stiler altid efter de bedste mærker til de bedste priser. Moden indenfor hairstyling skifter ofte og nye mærker kommer til - søger du hårprodukter til præcist dit hår, prøv at se i vores kategori Hårtyper. Kontakt os gerne såfremt dit farvoritmærker mangles, så vil vi gerne undersøge mulighederne for at fremskaffe hårprodukterne. Sortimentet skifter ofte, men altid med stor besparelse fra de kendte mærker som Sebastian, Paul Mitchell, Redken, Tigi, Loreal  og ikke mindst Moroccanoil. Vi får tit nye varer hjem, så det kan godt betale sig at holde sig opdateret på denne side løbende.

Når du shopper dine hårprodukter online hos HairOutlet.dk er du garanteret en sikker, billig, nem og hurtig handel. Vi har mange års erfaring fra frisørbranchen og kender derfor til de bedste af de bedste hårprodukter og brands. Disse har vi købt stort ind af, således at vi kan sælge dem til dig, til en rigtig god pris, hvor du sparer utrolig mange penge, i forhold til hvis du købte de præcis samme produkter hos frisøren. Faktisk har vi så billige priser at der ikke er ret mange andre butikker eller webshops der kan være med - hvis der overhovedet er nogle der kan.

Vi sender dine produkter med det samme, så hurtigt vi kan, så tit har du dem allerede dagen efter du har bestilt - den normale leveringstid er 1-2 arbejdsdage. Vi leverer dine produkter helt til din hoveddør helt gratis, hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster det kun 29 kr. i levering.