Shampoo

Varer 1-90 af 173

pr. side
Faldende orden
Side

Varer 1-90 af 173

pr. side
Faldende orden
Side

Hos HairOutlet.dk finder du shampoo fra flere kendte og populære mærker, som altid kan købes til en god pris. Vi har et bredt udvalg af shampooer til alle hårtyper – fint hår, farvet hår, shampoo til krøller, til tørt og kruset hår og mange flere. Gå på opdagelse i vores store udvalg af shampoo og find din favorit.

Kæmpe udvalg af frisørshampoo med store rabatter

Hos HairOutlet har vi et stort udvalg af billig shampoo til alle slags hårtyper, og du finder altid et godt tilbud på kvalitetsshampoo fra de førende brands i hele verden. Find blandt andet frisørshampoo fra frisørens kendte mærker som Redken, TIGI, Goldwell, Paul Mitchell og mange flere. Søger du et mere specifikt produkt, kan du klikke dig videre på nedenstående underkategorier.

  • Beskadiget hår- I denne kategori findes genopbyggende og ekstra plejende hårprodukter fra de bedste brands.
  • Farvet hår- Her finder du farvebevarende hårprodukter, som passer bedst muligt på dit farvede hår.
  • Dybderensende hårprodukter til fedtet hår- I denne kategori findes hårprodukter, der er gode til fedtet hår, og som er dybderensende.
  • Fint hår- Her finder du hårprodukter, der giver fylde og volumen, som især er gode til fint hår.
  • Følsom hovedbund- I denne kategori finder du hårprodukter, der er til dig med hovedbundsproblemer eller følsom hovedbund. Derudover har vi også shampoo mod skæl.
  • Glatning af hår- Her finder du varmebeskyttende hårprodukter, der er perfekt til dig, der glatter håret.
  • Shampoo til krøller- I denne kategori finder du hårprodukter, der er perfekte til smukke krøller.
  • Tørt og kruset hår- I denne kategori finder du hårprodukter, der reducerer krus, og som er fugtgivende.

Køb billig frisørshampoo hos HairOutlet.dk

Du har nu muligheden for at bringe den gode oplevelse fra frisøren hjem til dig selv. De lækre hårprodukter og shampooer, som din frisør benytter, kan blive dine – endda for billige penge. Hos os finder du frisørens velkendte shampooer som Maria Nila, Redken eller REF. Vi har samlet billig frisørshampoo på vores website, for at du kan få en optimal oplevelse med professionelle hårprodukter og dermed opnå det bedste resultat for dit hår. Der er intet værre end dårlige hårdage, og håret kræver en kærlig hånd i ny og næ, men hertil har du brug for de rigtige produkter. Der er bare lige det problem, at frisørshampoo er dyrt i længden. Hos HairOutlet finder du skarpe priser, som alle kan være med på, så du altid har muligheden for at have lækre kvalitetshårprodukter til rådighed. Du finder de bedste og billigste frisørshampooer hos HairOutlet.dk

Billig shampoo fra de bedste mærker

Hos HairOutlet.dk har vi mange års erfaring i branchen, og vi har udvalgt de bedste og mest populære kvalitetsshampooer fra brands over hele verden. Vi sælger alle produkter til skarpe priser, så du har muligheden for at spare mange penge, sammenlignet med, hvis du købte produkterne hos frisøren. Vores mål er at tilbyde de bedste hårprodukter til de billigste priser, så alle kan være med og pleje deres hår på den bedst mulige måde.

Når du handler hos HairOutlet.dk bliver leveringen gratis, hvis du handler for mere end 499 kr. Køber du for mindre, koster det kun 29 kr. Vi pakker og sender altid dine produkter hurtigst muligt efter din bestilling, og du kan derfor opleve at få din pakke leveret allerede dagen efter. Vores normale leveringstid er inden for 1-2 hverdage. Har du spørgsmål til produkterne, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Er dyr shampoo bedre end billig shampoo?

En dyr shampoo er oftest bedre for dit hår end en billig shampoo, og prisen på en shampoo hænger ofte sammen med produktets kvalitet. Både en dyr og billig shampoo kan gøre dit hår rent, men der er ikke mange billige shampooer, som indeholder nærende ingredienser og har de plejende egenskaber, som håret har brug for. Mange dyre shampooer indeholder olier, planteekstrakter og naturlige ingredienser, som er fugtgivende, nærende, styrker hårstråene og giver håret glans og balance. Det er disse ingredienser, som har en høj indkøbspris, der ender med at have indflydelse på shampooens pris.

Hvis du er på udkig efter en shampoo, der indeholder nærende og naturlige ingredienser, så bør du vælge en dyrere shampoo. Hos HairOutlet har vi et bredt udvalg af kvalitetsshampooer, som giver dig de bedste forudsætninger for lækkert og sundt hår – men til en skarp pris.

Hvad er den bedste Silver shampoo?

Der findes mange gode silver shampoos, som giver et lækkert, køligt og glansfuldt hår. Du finder nogle af de bedste silver shampoos blandt de populære og anerkendte brands hos HairOutlet. Nogle af de bedste silver shampoos kommer fra Maria Nila, REF og Fudge. Fælles for dem er, at de effektivt reducerer de gule nuancer i håret, så håret får et køligt skær i gråt og blondt hår. De øger hårets naturlige glans, så dit hår får et skinnende og velplejet look. Find den perfekte silver shampoo i høj kvalitet hos HairOutlet.