Wella Professional

37 varer

pr. side
Faldende orden

37 varer

pr. side
Faldende orden

Køb de populære produkter fra Wella Professional til lavpris

Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de lækreste produkter fra Wella Professional, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 60 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Wella Professional er ny serie fra Wella som erstatter Wella High Hair serien - Dry serien er stylings hårprodukter til tørt hår, og er kendetegnet ved gul emballage - her finder du den mest solgte styling fra Wella, Pearl Styler.

 

Wella SP Shampoo

Vi har også udvidet sortimentet med Wella SP - de eksklusive System Professional hårprodukter til alle hårtyper og til en super lav pris. I denne serie finder du både shampoo, conditioner og hårpleje produkter. 

 

Om Wella Pro Series

Wella blev grundlagt i 1880 af Franz Ströher, en frisør fra Sachsen i Østtyskland. I 1890 opfandt han Tullemoid, en teknik der gjorde det muligt for hovedbunden at ånde. I 1894 åbnede han sin første fabrik og hans sønner Karl og George Ströher tiltrådte virksomheden kort efter. I 1924 blev navnet Wella registreret ved det tyske patentkontor. I 1930'erne udviklede Wella de første hårtørrere med indbyggede motorer og bevægelige rør, der gjorde det muligt at bevæge hovedet under tørringsprocessen

I 1950 introducerede Wella "Koleston", den første balsam designet til at beskytte og pleje håret. I 1954 optrådte Hollywood-ikonet Elizabeth Taylor i en reklame for Wella. I begyndelsen af 1970'erne, introducerede Wella endnu et nyt produkt, der tillod frisører at skabe Afro looket. I 2011 grundlage Wella ”Making Waves” et socialt ansvarligt program, der lærer frisør- og livsfærdigheder til dårligt stillede unge . Programmet startede i Brasilien og er siden udvidet til at omfatte andre lande også. Wella har i sine over 130 år vundet uttalige priser og awards for sine unikke produkter.