Om HairOutlet

HairOutlet.dk er stiftet i marts 2009. I hairoutlet.dk opnår man store besparelser på professionelle kvalitetsprodukter via on-line handel. 


HairOutlet er grundlagt af Lene Mejlvang, i samarbejde med Salon Elly, som har mere end 40 års erfaring indenfor frisørfaget. Salon Elly har stor erfaring med salg og professionel vejledning af diverse hårprodukter.


Alle produkterne er af professionel kvalitet og HairOutlet er altid klar med råd og vejledning, så kunden får den bedste vejledning til netop sit behov. 


Netbutikken gør det nemt og bekvemt at handle når det passer dig, samtidig medfører netsalget at omkostninger kan reduceres til et  minimum og det medfører at priserne er absolut  konkurrencedygtige.


HairOutlet ligger i det vestjydske ved Bork Havn nær ved Ringkøbing Fjord, hvor ærlighed og troværdighed er en selvfølge. Derfor kan du handle trygt og sikkert hos HairOutlet.


Hos HairOutlet finder du alt i billig men god shampoo og hårvoks fra de største og bedste mærker som TIGI, Schwarzkopf, Paul Mitchell, Goldwel, Redken, Macadamia, Loreal etc.