JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Glossing Oil, 63ml

Vejl. pris: 279,00 kr.
Lagerstatus :
Udsolgt
279,00 kr. 279,00 kr.
Specialpris 149,00 kr. - DU SPARER 47%
Producent:
JOICO
  • Hurtig levering, indenfor 1-2 hverdage
  • Kontakt os på 42 15 20 00 hvis du har spørgsmål.
  • Gratis levering ved ordre over 499,-
  • Ordrer på under 499,- er porto kun 29,-

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Glossing Oil:  Særdeles rig og plejende olie, der reparerer og styrker håret i dybden. Hårolien beskytter hårfarven imod at falme, og giver håret intens flot farveglans, samtidig med at håret bliver blødt og glat. Giver håret styrke og fugt, uden at håret tynges eller fedtes. Indeholder ekseptionelle olier, der genopbygger håret og fremhæver skønheden og glansen. Afrikansk manketti styrker tørt hår og E-vitamin giver naturlig beskyttelse mod at farven falmer. Denne anvendelige stylingolie kan bruges i fugtigt eller tørt hår for at forsegle og give håret næring samtidig med at hårfarven bevares.

Joico K-Pak Therapy Styling Oil giver perfekt pleje til hår, der trænger til ekstra pleje. Du får utrolig blødhed og glathed med Joico K-Pak styling oil - desuden reducerer den hårets tørretid, som ofte er en fordel i en travl hverdag. Indeholder olie som den eneste der låser farvepigmenterne fast inde i håret. Hårolien er let og kan også med fordel blandes sammen med andre stylingsproduker, som f.x. voks og hårmousse. 

Anvendes: Fordel en lille mængde i det håndklædetørre hår - kan også bruges i tørt hår for ekstra glans. Skal ikke skylles ud.

Fordele ved JOICO K-Pak Therapy Luster Lock Glossing Oil
Styrkende og genopbyggende hårolie
Utrolig blødhed og glans
Reducerer tørretiden
Til alle hårtyper og længder
Forsegler hårfarven optimalt
Fedter ikke