SEBASTIAN Professional

19 varer

pr. side
Faldende orden

19 varer

pr. side
Faldende orden

SEBASTIAN Professional hårprodukter til lavpris

Vi har specialudvalgt det lækreste udvalg af de skønne produkter fra Sebastian Professional, både shampoo, conditioner, voks, paste, saltvandsspray, hårspray og gele, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 40 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Sebastian Shampoo, Conditioner og meget mere

Sebastian Professional har igennem de sidste mange år, været én af de mest solgte hårplejeserier i Danmark. Sebastian Shampoo og de mange andre skønne produkter været utriolig populære. Sebastian er kendetegnet ved særdeles høj kvalitet til forskellige hårtyper og stil. Selvom Sebastian produkterne har haft forskellige navne, er det stadigvæk de lækre produkter fra de tidligere Originals, Xtay, Laminats og Evokativ serier der eksisterer, bare under nye navne og serier. Sebastian Professional er og bliver et af de mest fantastiske brands når vi snakker "full range" hårprodukter. Sebastians Shampoo, Conditioner passer til alle de gængse behov og et styling program der dækker alle de krav til styling og finish som vi har brug for i hverdagen.

Sebastian Professional blev startet i 1970’erne af John Sebastian og hans hustru, Geri Cusenza, der under et photo shoot med Barbra Streissand opfandt crepejernet. Dette inspirerede dem til efterfølgende at begynde at lave deres egen serier af hårprodukter. Virksomheden Sebastian Professional fik kæmpe succes allerede få år efter åbningen – allerede i 1976 var mærket populært i det meste af verdenen og salget af de de unikke og innovative hårprodukter tog for alvor fart. I dag benyttes produkterne af de førende saloner og stylister hele verdenen rundt, lige fra New York, til Tokyo, til Hollywood og til København og brandet anses for værende et af de mest eksklusive og trendsættende der findes.

I 2010 relancerede Sebastian Professional alle deres produkter, som nu er delt op i 4 forskellige serier; Flaunt, Form, Foundation og Flow.