Voks

49 varer

pr. side
Faldende orden

49 varer

pr. side
Faldende orden

Billig voks fra de bedste brands

God og billig voks til alle hårtyper, style dit hår efter behov og humør! Her finder du frisørens mærker til discountpris! D:fi, Goldwell, Tigi, Sebastian, Osis+ alle de populære mærker, hvor alle priser er nedsatte! Langt de fleste voks er nemme at vaske ud af håret - engang imellem kan det være en fordel at bruge en dybderensende shampoo f.x. fra Goldwell eller den nye shampoo fra TIGI Elasticate, for at være helt sikker på at få al voksen ud af håret.

 

Stort udvalg af billig hårvoks

Vi har et stort udvalg af mange forskelligt hårvoks, til mange forskellige hårtyper, temperamenter og attituder. Du vil helt sikkert kunne finde lige præcis den voks der passer bedst til dit hår og kan give dig lige præcis den frissure du ønsker. De forskellige vokse passer til både drenge og piger, herrer og damer og kort og langt hår.

 

Gode tilbud online

Når du køber din hårvoks online her hos HairOutlet.dk, er du sikret en billig voks samt en nem, hurtig og sikker handel. Vi har mange års erfaring i frisørbranchen og ved derfor hvilke produkter og brands der de bedste og dem har vi købt stort ind af. Derfor kan vi tilbyde de bedste af disse produkter til abosulut lavpris. Vores mission er at tilbyde de bedste hårprodukter i frisør-kvalitet, til de bedste priser tilgængelige, sådan at alle kan være med og alle har råd til ordentlig hårpleje. På mange af vores produkter sparer du over 50 % i forhold til den pris frisøren tager.

Når du shopper hos HairOutlet.dk får du leveret dine varer helt til døren, kvit og frit, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber for mindre, koster fragten kun 29 kr. Du har som regel dine varer dagen efter du har bestilt dem - den normale leveringstid er 1-2 arbejdsdage.