Mærker

Varer 1-89 af 868

pr. side
Faldende orden

Varer 1-89 af 868

pr. side
Faldende orden

På denne side kan du se en oversigt over alle de lækre brands vi fører her hos HairOutlet. Vi har mange års erfaring fra frisør-branchen og har udvalgt de bedste produkter fra de bedste brands, som vi sælger til rigtig gode priser, så der er mange penge at sparre. Køber du det samem produkt hos os og hos en frisør vil du i langt de fleste tilfælde sparre rigtig mange penge hos os. Når du shopper online hos os er du altid sikret en nem, billig, hurtig og sikker handel. Vi leverer dine varer lige til døren, som regel indenfor 1-2 hverdage. Leveringen er desuden gratis hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Har du spørgsmål eller brug for råd og/eller vejledning er du altid velkoemmen til at kontakte os på telefonen eller e-mail, vi sidder klar ved telefonen og tastaturet. Herunder kan du se nogle af vores mest populære brands:

Kevin Murphy: Kevin Murphy brandet stammer fra Australien og er skabt af den kendte modeskaber og stylist, Kevin Murphy. Vi har et stort udvalg af hårprodukterne fra Kevin Murphy.

Loreal: L'Oreal er verdens største kosmetik-virksomhed og fører uttalige serier og linjer. Vi har valgt de bedste af de bedste, som vi sælger til rigtig gode priser.

Macadamia Natural Oil: Produkterne giver den bedste genopbyggelse af håret og er revolutionerende med alle sine egenskaber.

Paul Mitchell : Paul Mitchell har vi kendt siden 1989 i Skandinavien, hvor brandet har været en succes lige siden. På verdensplan for handles produkterne i mere end 90.000 saloner.

Redken: Redken har eksisteret i over 50 år og blev startet af inspiration fra en kendt skuespiller. I dag er Redken et af de mest populære brands indenfor frisørverdenen.

TIGI: Vi er blevet rigtig glade for Tigi i Danmark og det er der ikke noget at sige til. De kendte serier Tigi Bed Head, Tigi S-Factor og Tigi Catwalk taler for sig selv.