Ring til os på 42 15 20 00

NAK

39 vare(r)

pr. side

39 vare(r)

pr. side

NAK hårprodukter 

Nak producerer shampoo og stylingprodukter, som er fremstillet igennem naturlige ingredienser direkte fra havet. Over 50% af indholdet i NAK-produkterne stammer direkte fra naturen, hvilket betyder at sammensætningen imødekommer kravet om miljø og ualmindelige gode styling egenskaber. NAK inspireres af den unikke beliggenhed, australsk livsstil, det solfyldte miljø, havet og det majestætiske landskab. Den australske kultur genspejles i alle produkter; pleje, behandling, styling eller afslutnings hårprodukter. Du finder hårprodukter til alle hårtyper og længder i NAK´s sortiment. 

Virksomheden er bygget omkring to slogans om både at være afslappet og ambitiøse, hvilket bl.a. betyder at NAK er inspireret af sine unikke omgivelser i Australien, samt den afslappede australske livsstil. NAK har derfor igennem sin innovative tilgang udviklet et ”Bio-Marine Complex”, som går ind i håret og giver næring, styrke og reparere hårfiberne så du opnår et sundt og velplejet hår. Ved at benytte hårprodukter fra NAK, opnår du med garanti et velplejet og sundt hår, som vil gøre dig lykkelig hele dagen.

NAK har et bredt sortiment, med alt fra formidable voks og hårprays, til fugtgivende og beskyttende shampoo og balsam. Alle produkterne i NAKs serie er alsidige og innovative, hvilket betyder at ingen af produkterne indeholder hverken sulfater eller parabener.Produkterne indeholder derimod et specialudviklet kitosan, som er et naturligt udviklet nærringsprodukt fra skalddyr.

Naturlig Australsk Natur er drevet af mennesker med utallige års erfaring i hårbranchen, hvilket har gjort, at der er blevet skabt en verdensomspændende virksomhed med utallige glade kunder fordelt over hele verden.