NAK

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

NAK er en australsk hårpleje virksomhed med mange års erfaring indenfor hårpleje. NAK er derfor fokuseret på at producere hårpleje produkter af højeste kvalitet. Deres produkter er inspireret af det Australske miljø, herilandt dets barske landskaber som bliver badet i sol og er omringet af vand. NAK shampoo og conditioner, sikrer derfor det bedste resultat, selv i barske miljøer. Hvis du ønsker at styrke beskadiget hår, eller blot reparere knækket hår, så er NAK for dig. NAK har hårpleje produkter til alle hårlængder og former for hår.

NAK har deres egen produktion, hvilket gør at de selv kan kontrollere kvaliteten af deres produkter. Dette sikrer at uanset hvilket produkt du køber fra NAK, så kan du være sikker på at de alle sammen lever 100% op til deres meget høje kvalitetskrav.

NAKs produkter giver fantastiske resultater takket være deres helt unikke ingredienser. Over 50% af indholdet af deres produkter stammer direkte fra naturen. Derudover er alle deres produkter fri for parapebener og sulfater.