Biosilk

BioSilk Therapy Original hos HairOutlet til lavpris

Biosilk er en produktserie fra Biosilk by Farouk, som er en amerikansk virksomheder der har specialiseret sig i hårpleje- og skønhedsprodukter. Alle produkterne i Biosilk serien indeholder aminosyrer fra ægte, naturligt silke, udvundet fra silkelarvens kokoner. Aminosyrernes effekt er helt utrolig. Dit hår efterlades mere glansfuldt og meget blødere end nogensinde. I dag er Biosilk verdenskendt for deres banebrydende produkter.

Det mest populære og det mest kendte Biosilk produkt er Biosilk Silk Therapy, som er et leave-in serum, som beskytter og styrker håret effektivt. Der skal kun et par dråber til og dit hår tilføres helt nyt liv og efterlades blødt, sundt og glansfuldt.

Biosilke består af 17 ud af hårets 19 aminosyrer og har derfor en lang række fordele, bl.a.: Genopbygger og reparerer det håret indefra, ved hjælp af silke, som er den stærkeste fibre der findes – lige så stærk som metal. Forbedrer det hårets elasticitet, giver styling- og farveresultater længere holdbarhed og er generelt velegnet til hudpleje. Tilfører det håret tredimensional og uovertruffen glans og refleksion og til sidst tilfører det håret beskyttelse mod kulde, varme, Uv-stråling, fugt og forurening.