Tilbud

67 varer

pr. side
Faldende orden

67 varer

pr. side
Faldende orden

Ekstra gode tilbud på hårpleje og hårprodukter

Her finder du aktuelle tilbud netop nu, på shampoo, hairstyling, voks og hårbørster fra populære Tangle Teezer. Vi anbefaler at tilmedle vores nyhedsbrev og få som de første de gode tilbud pr. mail, hvor der er store besparelser på de i forvejen nedsatte priser. Aktuelle tilbud på frisørens mærker MoroccanoilGoldwell, Tigi, Sebastian, Paul Mitchell, Sexy Hair, Redken, Loreal Youngblood, Silver Shampoo, Maybelline Mascara, Revlon, Wella Professional m.m.

Når du shopper dine hårprodukter online hos HairOutlet.dk er du garanteret en sikker, billig, nem og hurtig handel. Vi har mange års erfaring fra frisørbranchen og kender derfor til de bedste af de bedste hårprodukter og brands. Disse har vi købt stort ind af, således at vi kan sælge dem til dig, til en rigtig god pris, hvor du sparer utrolig mange penge, i forhold til hvis du købte de præcis samme produkter hos frisøren. Faktisk har vi så billige priser at der ikke er ret mange andre butikker eller webshops der kan være med - hvis der overhovedet er nogle der kan.

Vi sender dine produkter så hurtigt vi kan og som regel har du dem allerede indenfor 1-2 hverdage. Leveringen er desuden gratis, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre, koster det kun 29 kr.