Balmain

24 varer

pr. side
Faldende orden

24 varer

pr. side
Faldende orden

Køb de populære hårprodukter fra Balmain til lavpris

Balmain Paris er kendt for deres franske couture, sko, tasker og signaturduften Ivoire. Men Balmain er mere end catwalks og couture - Balmain har nemlig også hårprodukter.  

Du behøver nu ikke længere at rejse til Paris for at få fingrene i det franske glamourøse brand, som Kendall Jenner, Adriana Lima og Rosie Huntington-Whiteley er modeller for. Balmain Hair er nemlig endelig kommet til Danmark. Med Balmain Paris Hair Couture er det muligt at skifte dit look på få minutter - præcis som på catwalken.  

Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de lækreste produkter fra Balmain, som vi sælger til rigtig gode priser med stor rabat. Balmain er et lækkert fransk brand, som har fokus på at skabe luksuriøse hårprodukter i høj kvalitet. Ved brug af Balmains skønne hårprodukter får du ikke blot dejligt hår, men også en snert af den skønne salonfornemmelse.   

Om Balmain

Balmain blev grundlagt i Paris i 1945 af Pierre Balmain. Som en del af Balmain Paris Fashion Label opstod Hair Couture. Med hemmeligheder og inspiration fra catwalken, giver Balmain det meget eftertragtede og luksuriøse look. Balmain er da også anerkendt af de største salonstylister og berømtheder verden over, og med sit stilrene design, signaturduften og den høje kvalitet er Balmain også en storfavorit blandt forbrugere.

Hvilken Balmain shampoo skal jeg bruge?

En lækker shampoo fra Balmain kan gøre underværker for dit hår. Det er vigtigt at vælge den rigtige shampoo til din hårtype, så den kan give forsyne håret med alle de plejende egenskaber, som netop dit hår har brug for. Her kan du finde ud af, hvilken Balmain shampoo, der er den rigtige for dit hår.

  • Balmain Revitalizing Shampoo

En mild og nærende shampoo til tørt og ødelagt hår. Produktet giver masser af fugt og pleje og genopliver håret.

 

  • Balmain Volume Shampoo

En plejende og mild shampoo til alle hårtyper. Den tilfører håret en masse volumen uden at tynge det, så dit hår bliver genopfrisket.

 

  • Balmain Moisturizing Shampoo

En plejende og nærende shampoo udviklet til især tørt, krøllet og farvet hår. Produktet giver dit hår masser af fugt, langvarig hydrering og glans.   

Hos HairOutlet kan du finde et bredt udvalg af de lækre hårplejeprodukter fra Balmain. Uanset din hårtype og dit hårs behov, så kan du finde en shampoo fra Balmain til at behandle netop dine lokker.

Hvem forhandler Balmain hårprodukter?

Hos HairOutlet forhandler vi de populære hårprodukter fra Balmain. Vi har både shampoo, balsam, hårplejeprodukter og en bred vifte af stylingprodukter, så dit hår kan få samme luksuriøse behandling som på catwalken. Find dine nye favoritter hos HairOutlet.dk.