KMS

24 varer

pr. side
Faldende orden

24 varer

pr. side
Faldende orden

Store besparelser på alle produkterne fra KMS hårprodukter

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de populære og lækre produkter fra KMS, både shampoo, skum, hårspray, saltvandsspray og paste, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50%. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

KMS blev skabt og udviklet i Californien i 1976 af biokemikeren Jamey Mazzotta, som havde en stor passion for at udvikle innovative hårplejeprodukter. Sammen med to partnere startede han KMS California. I de første 10 års tid tog KMS’s logo udgangspunkt i molekyler, da udgangspunktet for alle produkterne var præcision. Dét logo blev efterfølgende vurderet til at være for usexet og biokemikeragtigt og logoet blev lavet om til stort set det samme logo, der er at finde på KMS produkterne i dag. I 2002 bliver KMS opkøbt af KAO Proffesional Salon Service og har siden udviklet en lang række unikke produkter og vundet flere awards og priser.

KMS er udviklet til den enkeltes individualitet og livsstil. Hårprodukterne er baseret på naturlige ingredienser, skøn konsistens og fantastisk duft, skaber en optimal oplevelse, der spiller på mange følelser. Når du køber KMS hos os, er du altid sikret billige priser. Brandet KMS  har været et etableret navn, indenfor hårplejeindustrien i adskillige år. KMS har fremsat en masse hårproduktserier, som gør det nemmere for dig, at kunne finde frem til præcis dét du søger.