Tørshampoo

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

Med en tørshampoo kan du nemt og hurtigt friske håret op. En tørshampoo er god at benytte i løbet af ugen, hvis du ønsker færre ugentlige hårvaske. Du finder et bredt udvalg af tørshampoo her hos HairOutlet – alle til en god pris. Fælles for tørshampooerne er, at de øjeblikkeligt genopfrisker håret, og så kan en tørshampoo desuden tilføre volumen til et ellers fedtet og fladt hår. Du kan let springe en hårvask over ved at benytte tørshampoo i stedet for, for efter brug af sprayen vil dit hår fremstå renere og vil derfor være nemmere at style. En tørshampoo giver et hurtigt og effektivt resultat, hvilket er perfekt, hvis håret driller lidt, og du er på vej ud af døren. Find din nye tørshampoo her hos HairOutlet. Vi har samlet de bedste på markedet og så endda til en særligt god pris. 

Tørshampoo fra de bedste brands – find gode tilbud hos HairOutlet

På denne side har vi samlet alle vores dry shampoos. Det smarte ved dry shampoo/tørshampoo er, at håret øjeblikkeligt genopfriskes, og at en hårvask kan springes over. En dry shampoo er et must have for folk på farten, og folk der vil gøre noget godt for deres hår. Alle varerne er væsentlig billigere end hos din frisør, og hos os finder du mærker som Schwarzkopf, TIGI, Paul Mitchell, Wella, Maria Nila og mange flere. Søger du et mere specifikt produkt, kan du klikke dig videre på nedenstående underkategorier.

Billig tørshampoo

-          Beskadiget hår - I denne kategori findes genopbyggende og ekstra plejende hårprodukter fra de bedste brands.

-          Farvet hår - Her finder du farvebevarende hårprodukter, som passer bedst muligt på dit farvede hår.

-          Dybderensende hårprodukter til fedtet hår - I denne kategori findes hårprodukter, der er gode til fedtet hår, og som er dybderensende.

-          Fint hår - Her finder du hårprodukter, der giver fylde og volumen, som især er gode til fint hår.

-          Følsom hovedbund - I denne kategori finder du hårprodukter, der er til dig med hovedbundsproblemer eller følsom hovedbund.

-          Glatning af hår - Her finder du varmebeskyttende hårprodukter, der er perfekt til dig, der glatter håret.

-          Krøller - I denne kategori finder du hårprodukter, der er perfekte til smukke krøller.

-          Tørt og kruset hår - I denne kategori finder du hårprodukter, der reducerer krus, og som er fugtgivende.

Få mest muligt ud af din tørshampoo

En tørshampoo er genial, hvis du er på farten, og hvis håret trænger til et frisk pust. Det kan være, du står uden mulighed for et bad, og dermed kan tørshampooen være behjælpelig. Hos os finder du forskellige tørshampoo i sprayform, som gør det nemt for dig at påføre produktet. Du kan benytte tørshampoo i både hår- og hovedbund, men pas på at overgøre det for giver du den for meget gas med sprayen, kan håret få hvide plamager. Du kan med fordel spraye noget tørshampoo på din børste og derefter rede produktet ind i håret frem for at spraye det direkte på. En tørshampoo kan som nævnt også bruges til styling af håret, for den kan påføre ekstra volumen til dit hår, da den vil gå ind og løfte rødderne og tilføre struktur og fylde. Sidst men ikke mindst er det bedst at bruge tørshampooen, før det er for sent. Ellers vil den ingen effekt have, og dit hår vil komme til at se fedtet ud. 

Køb billig tørshampoo hos HairOutlet

Når du handler hos HairOutlet.dk, er du sikret en nem, billig, hurtig og sikker handel. Vi har mange års erfaring fra frisørbranchen og kender de bedste brands og de bedste produkter. Vi har derfor nøje udvalgt vores sortiment, og vi sælger alle produkter til skarpe priser. Ved køb hos os vil du spare mange penge – ofte op til 50 % i forhold til frisørens priser.

Når du handler hos HairOutlet.dk, kan du opleve hurtig levering af dine produkter, og typisk dagen efter du har bestilt, vil pakken blive leveret ved din hoveddør. Den normale leveringstid er 1-2 hverdage, og køber du for mere end 499 kr., vil du opnå gratis levering på din bestilling. Køber du for mindre, koster leveringen kun 29 kr.