Tints of Nature

15 varer

pr. side
Faldende orden

15 varer

pr. side
Faldende orden

Tints of Nature - Mild økologisk hårfarve til hjemmebrug

Tints of Nature hårfarve en den første og eneste permanente hårfarve, som indeholder certificerede økologiske ingredienser. Brandet Tints of Nature blev grundlagt i 1994 i England, og er én af de mest førende producenter indenfor hårpleje i Storbritannien - mærket forhandles i mere end 40 lande.

Prisvindende brand er skabt ud fra den filosofi, at produkterne skal indeholde så mange økologiske og så få kemiske ingredienser som muligt. Alle hårfarver en fri for ammoniak og parabener og er derfor meget skånsomme imod håret og hovedbunden. Produkterne er dyrket og produceret under ordentlige forhold og ingen af produkterne er testet på dyr.

Hårfarverne indeholder naturlige og økologisk certificerede ingredienser, der også har plejende effekt. Udviklet af specialister i professionelle frisørsaloner og dækker grå hår 100%.  Tints of Nature hårfarve giver håret en meget smuk glans med et sundt og skinnende finish, der ikke bliver kemisk ødelagt. 

Tints of Nature er mildere og mere skånsom end traditionelle ammoniak hårfarver, og meget mere skånsomt imod håret og hovedbund, takket være den unikke blanding af naturlige økologiske ekstrakter, kombineret med plejende planteudtræk samt E- og C-vitaminer, der beskytter og tilfører fugt til håret under farvningen. Produkterne er produceret med et maksimum af certificeret økologiske ingredienser og et minimum af kemikalier, for at skabe det smukkeste og sundeste hår.

Hver æske indeholder alt hvad du skal bruge til farvningen. Se farvekort