Youngblood

60 varer

pr. side
Faldende orden

60 varer

pr. side
Faldende orden

Youngblood Mineral Cosmetics skaber hudplejende skønhedsprodukter, som kan bruges på enhver hudtype. Med produkter fra Youngblood opnår du et ensartet og langtidsholdbart resultat. Du finder det populære makeupbrand Youngblood til discountpris her hos Hairoutlet.dk. Vi har samlet et bredt udvalg af produkterne, og du finder blandt andet flere farvenuancer, så du kan finde den, som matcher perfekt til din hudfarve og -tone. Vi har mascara, foundation, børster, læbestift og lipgloss, øjenskygge og meget mere. Du kan finde alt til at skabe en flot, fuldendt makeup med Youngblood hos HairOutlet.dk.  

Youngblood Mineral Makeup - På tilbud hos HairOutlet

Youngblood makeup er skabt af 100% rene og naturlige mineraler og er uden talcum, parabener, og andre stoffer, som kan irritere huden. Mange af produkterne er desuden også parfumefri. Youngblood produkter er utrolig populære, hvilket kan skyldes den luksuriøse kvalitet, der er mild og sund for huden. Alle produkter fra Youngblood er meget nemme at anvende og passer perfekt til alle aldre og smelter sammen med alle hudtyper. Dette skyldes de naturlige farvepigmenter i makeuppen, der sætter sig naturligt på hunden, og makeuppen er ligeledes let åndbar.

Mineralerne i Youngblood Makeup adskiller sig fra anden traditionel makeup ved at være naturlige. De findes i sten og i jorden og er et uorganisk fast stof. Det tilfører en naturlig beskyttelse til huden, som andet makeup ikke kan tilbyde. Youngblood Mineral Makeup er modsat traditionel makeup god mod alle hudtyper - selv ved problematiske hudsygdomme som acne og misfarvning. I Youngbloods produkter er der ingen talkum eller andre fyldstoffer, der normalt vil blokere porerne - der bruges kun naturlig stivelse. Din hud er dermed langt bedre beskyttet.

Let og åndbar Foundation fra Youngblood

Youngblood tilbyder makeup til flere formål, og her er deres foundationer et godt eksempel. Deres Loose Mineral Foundation har en fantastisk dækkeevne og giver din hud en smuk glød samt et silkeagtigt look. Den løse pudderform gør fundationen let at påføre og giver en let men alligevel jævn finish. Du hælder blot en smule af pulveret ud i låget og bruger en børste til at påføre produktet. Denne foundation er optimal til hverdagsbrug, da den giver et friskt og let udtryk. Jo mere af pulveret du påfører på huden jo mere dækkeevne, hvilket giver dig mulighed for at påføre en let eller mere dækkende makeup.

Youngbloods Liquid Mineral Foundation er en flydende foundation, som giver en jævn og fin dækning. Med denne foundation tilfører du samtidig fugt til din hud, hvilket giver et let og naturligt udtryk. Denne kan påføres med en svamp, fingrene eller en makeup børste, alt efter hvad du foretrækker. En anden fordel ved Youngblood Foundation er, at du selv kan opbygge den, som du synes, og påføre den alt efter om du ønsker en let hverdagsmakeup eller til en aften i byen.

Derfor skal du købe Youngblood Makeup

Youngblood makeup giver dig et ensartet og langtidsholdbart resultat, hvilket er særligt eftertragtet i makeup generelt. Huden bevares smuk og sund, uanset om det er varmt eller koldt i vejret. Du vil opleve en silkeagtig følelse, som giver en naturlig og flot finish. Produkterne fra Youngblood fås i 3 forskellige udgaver - let, medium eller intens dækning. Bare et enkelt lag giver uv-beskyttelse, der svarer til faktor 10-15.

Køb Youngblood Mineral Makeup, hvis du ønsker et naturligt look, som holder hele dagen. HairOutlet er glade for at kunne tilbyde Youngblood luksusprodukter til meget lave priser.