CLEAN Parfume

29 varer

pr. side
Faldende orden

29 varer

pr. side
Faldende orden

Clean er en populær parfumeserie, som har det naturlige, friske og rene som sit fokus. Duftene er inspireret af renhed og sæbe, og de giver derfor en følelse af, at man netop er trådt ud af badet. Uanset om du vælger Clean Rain, Clean Skin, Clean Air, eller en anden af de mange parfumer fra Clean, vil de alle være friske, rene og indbydende.

Da skaberen af Clean parfumerne kom på markedet i 2003, var det fordi, hun mente, at der manglede nogle rene og friske parfumer, som ikke var for dyre og komplicerede. Derfor skabte hun Clean parfumeserien, hvor mange af duftene er inspireret af sæbe, og hvor kvalitet og renhed, til en god pris, er i fokus.

 

Parfumer fra Clean

Hos HairOutlet kan du købe de skønne dufte fra Clean. Vi forhandler mange forskellige typer og størrelser af de lækre Clean parfumer. Fælles for duftene er, at de består af friske og rene ingredienser, som indfanger de små glæder ved hverdagen og livet.

Clean Rain og Clean Skin parfumerne er blandt de mest populære. Clean parfumen Rain leder tanker og sanser mod den friske duft af sommerregn, mens Clean Skin parfumen giver duften af den nyvaskede lune hud, man har, efter et langt varmt bad.

Clean parfumen Air har en mild og behagelig duft, som skaber fornemmelsen af en frisk kølig brise. Clean parfumen Warm Cotton giver dig oplevelsen af varme og tryghed, idet den dufter ligesom et rent varmt håndklæde, der netop er taget ud af tørretumbleren.

Uanset hvilken duft du vælger, vil du opleve en fornemmelse af velvære, som varer ved hele dagen. Ønsker du at skabe din helt egen unikke duft, kan du med fordel kombinere parfumerne med hinanden. Prøv dig endelig frem.

 

En ren parfumeserie

Parfumerne fra Clean er alle 100% parabenefri. Derudover indeholder de ingen sulfater eller kunstige stoffer. De er fri for mineralske olier og animalske ingredienser. Desuden er parfumerne ikke testet på dyr.

Hos HairOutlet bestræber vi os altid på at kunne tilbyde de populære Clean parfumer til yderst favorable priser.