Kevin Murphy

39 varer

pr. side
Faldende orden

39 varer

pr. side
Faldende orden

Kevin Murphy tilbud - Super priser på Kevin Murphy hårprodukter

Vi har mange gode Kevin Murphy tilbud. Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de lækreste produkter fra Kevin Murphy, både shampoo, hårkur, conditioner, hårfarve og hårspray, som vi sælger til rigtig gode priser –  Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Kevin Murphy hårprodukter stammer fra Australien og er skabt af den kendte modeskaber og professionelle stylist, ved samme navn, der har arbejdet med f.x. Kylie Minogue og Beyonce, Vogue, In Style, Mademoiselle og The Face og er førende stylist, både på catwalken, når det handler og film og når det handler om tv-reklamer og meget mere. Kevin Murphy har udviklet særdeles unikke hårprodukter, der kendetegnes ved det bedste fra moden, kombineret med det bedste indhold  fra naturen - produkterne indeholder økologiske ingredienser, æteriske olier, samt aromaterapi.

Kevin Murphy Shampoo og mange flere produkter

Kevin Murphy shampoo er et sikkert hit, når det kommer til at skulle finde sin nye yndlingsshampo. Alle Kevin Murphy shampoo, conditioners, hårkure og stylings produkter indeholder kun de bedste naturlige ingredienser, der giver et perfekt look og har en dejlig naturlig duft. Alle produkter fra Kevin Murphy er fri for parabener og sulfater. Produkterne fremstilles i vidt muligt omfang af vedvarende og bæredygtig ressourcer, herunder rene essentielle olier, økologiske ingredienser, planteudtræk og naturlige antioxidanter. Vi har delt vores store udvalg af Kevin Murphy produkter op i 2 kategorier, nemlig:

Kevin Murphy Hårpleje: Under hårpleje-kategorien finder du en masse gode tilbud. Her hører alle de skønne plejeprodukter; shampoo, conditioner og hårkur. De indeholder kun de bedste af de bedste ingredienser og efterlader håret med en dejlig, naturlig duft.

Kevin Murphy Styling: Under styling-kategorien hører alle de lækre produkter der hjælper dig med at style dit hår på den bedst mulige måde, med de bedste produkter der fås.