Moroccanoil

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

Køb de eksklusive Moroccanoil hårprodukter her

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de populære produkter fra Moroccanoil, både shampoo, conditioner, hårmasker og hårspray, som vi sælger til rigtig gode priser Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. HairOutlet har indkøbt et stort parti, som sælges til helt ekseptionel lave priser.

Moroccanoil har taget verden med storm. Alle der har prøvet den plejende olie er blevet overvældet af hvor godt det virker på håret. Moroccanoil, hårolien der sidste år fik kultstatus blandt celebrities, som Salma Hayek, Renée Zellweger, Lady Gaga og Debra Messing, der alle masserede den unikke olie i hårspidserne og efterfølgende begejstret har fortalt om den gode effekt, det har haft på deres hår. Moroccanoil er baseret på arganolie (fra Marokko, deraf navnet Moroccanoil), der vinder stadig mere frem på skønhedsfronten. Arganolie er rig på E-vitamin og antioxidanter, og er kendt for sin evne til at genopbygge, styrke og give skinnende hår.

Historien om Moroccanoil begynder da skaberen af mærket, Carmen Tai, rejste rundt i Israel. Efter en mislykket farvning, der skadede hendes hår voldsomt, tog hendes veninde hende med til en frisørsalon, som gav hendes hår en vidunderlig behandling med olie. Olien forandrede med det samme hendes hår fra at være skadet, til at være skinnende, blødt og til at styre igen. Inspireret af det enestående resultat hun havde oplevet med olie, sætter Carmen sig nu for at sprede og dele sin oplevelse med hele verdenen. På dette tidspunkt var oliebehandlinger til håret hverken særlig kendte eller anerkendte. Carmen går sammen med sin mand i gang med at samle det perfekte team af visionære mennesker og resultat blev Moroccannoil.