Hairspray

53 varer

pr. side
Faldende orden

53 varer

pr. side
Faldende orden

Hairspray og glansspray fra de bedste brands til de bedste priser

Stort udvalg af pumpe hairspray og glansspray! Frisørens hårprodukter - bare meget billigere! Søger du et mere specifikt produkt, kan du klikke dig videre på nedestående under-kategorier.

Farvet hår - Her finder du farvebevarende hårprodukter, som passer bedst muligt på dit farvede hår.

Dybderensende hårprodukter til fedtet hår I denne kategori fndes hårprodukter der er gode til fedtet hår og som er dybderensende.

Fint hår - Her finder du hårprodukter der giver fylde og volume, som især er gode til fint hår.

Krøller - I  denne kategori finder du hårprodukter der er perfekte til smukke krøller.

Når du handler hos HairOutlet.dk er du sikret en billig, nem, hurtig og sikker handel. Vi har mange års erfaring fra frisør-branchen og det er her igennem vi har fået det store kendskab til hårprodukter og derfor vi er i stand til at udvælge de bedste af de bedste - både brands og hårprodukter. Vi sørger yderligere for at du kan købe de lækre frisør-produkter med store besparelser og sikrer på den måde at alle kan være med, når det kommer til at give sit hår de bedst mulige vilkår. Faktisk kører vi med så lave priser på vores produkter, at der ikke er særlig mange andre butikker/webshops der kan være med, hvis der overhovedet er nogle der kan.

Vi sender dine varer med det samme og normalt har du din pakke allerede dagen efter du har bestilt - den normale leveringstid er 1-2 arbejdsdage. Du får leveret din pakke helt til døren, kvit og frit, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre, koster leveringen kun 29 kr.