Hairstyling

Varer 1-90 af 313

pr. side
Faldende orden

Varer 1-90 af 313

pr. side
Faldende orden

Hårstyling produkter fra de bedste brands til de billigste priser

Her finder du det ultimative udvalg af frisørens hårstyling produkter. Sæt dit hår som du ønsker - klik på billederne og lad dig inspirere. Stort udvalg af de kendte frisør mærker; Goldwell, Tigi, Paul Mitchell, Sexy Hair, Sebastian, Redken, Kevin Murphy m.m. ALLE varer er væsentlig nedsatte!

Hårstylingstip: Mix gerne dine favorit voks - såfremt du ønsker en styling, der skal være ekstra langtidsholdbart. Anvend en volume hairspay - løft håret og spray ved hårrødderne - brug en kraftigere hårlak yderst - så er frisuren på plads hele dagen! Et par dråber olier sammen med hårmoussen giver et velplejet og blødt hår. 

Køb styling produkter her

Hos HairOutlet.dk har vi mange års erfaring som frisører og dermed mange års erfaring med hårstyling og hårstylingsprodukter. Vi ved hvad der virker og hvad der ikke virker og hvad der virker bedst. Derfor har vi udvalgt de bedste af de bedte hårprodukter fra alle de bedste brands, fra rundt omkring i hele verdenen. Dette har resulteret i et kæmpe udvalg af kvalitetshårprodukter. Disse produkter sælger vi så til lavpris – du sparer rigtig rigtig mange penge ved at shoppe dine hårprodukter her, frem for hos frisøren. På mange af de kendte hårprodukter sparer du over 60 %.

Vi sender dine hårprodukter så hurtigt som vi kan. Typisk modtager du din pakke dagen efter du har bestilt den. Den normale leveringstid er 1-2 hverdage. Pakken bliver leveret lige til din dør, kvit og frit, hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster det kun 29 kr.