TIGI

26 varer

pr. side
Faldende orden

26 varer

pr. side
Faldende orden

TIGI Bed Head - Spar Over 60% på de Lækre Hårprodukter fra TIGI Bed Head

TIGI Bed Head er en utrolig populær hårplejeserie både i Danmark og resten af verden. Alle produkter er drøje i brug og dufter fantastisk! TIGI Bed Head har et kæmpe udvalg af både shampoo, conditioner og stylingprodukter, hver med sin helt unikke funktion, flotte og anderledes designs og specielle produktnavne. Produkterne er i sig selv et frisk boost på ethvert badeværelse, og ud fra vores utallige gode erfaringer tør vi næsten godt garantere, at du vil få en god oplevelse med de skønne produkter fra TIGI Bed Head.

TIGI Bed Head Shampoo 

TIGI Bed Head indeholder det revolutionerede hvedeaminosyreprotein, som er et naturprodukt, der meget effektivt genopbygger håret. Det er TIGIs stærke side i forhold til andre mærker - produktet tilfører håret fugt og beskytter det imod vejret og solens skadelige uv-stråler. I TIGI Bed Head´s udvalg af shampoo finder du også Dumb Blonde-serien, der netop er blevet relanceret. De populære sæt med shampoo og balsam er et must-have og en fantastisk duo til hverdagens luksus. Hos HairOutlet har vi faste lave priser på netop disse bestsellers og en masse andre af de lækre produkter fra TIGI Bed Head.

TIGI Bed Head Styling

TIGI Bed Head har et fantastisk udvalg af stylingprodukter, hvor du virkelig kan slippe fantasien løs. Du kan være sikker på, at når du anvender disse lækre stylingprodukter, så holder de, hvad beskrivelsen lover - uanset om du glatter håret, ønsker flot voluminøst hår eller super flotte krøller. Hårprodukterne er meget drøje i brug og har en skøn duft. 

TIGI er et af de mest populære mærker i branchen, og brandet er kendt og elsket af frisører og stylister verden over. TIGI går forrest i feltet, når det kommer til hårprodukter, og det er den kreative intelligens, der har ført TIGI så langt, som de er i dag – først og fremmest igennem alle de unikke og populære produkter, brandet har udviklet. For TIGI handler det om progression og kreativitet, for vi er alle unikke, når det kommer til vores hår. De ser hårstyling og hårpleje som en kunst, hvor hver enkelt person får lov til at udtrykke sig.

Hos HairOutlet er alle priserne på TIGI væsentligt nedsatte i forhold til frisørens priser og vores konkurrenter.

Hvilken Bed Head shampoo skal jeg bruge?

TIGI Bed Head har skabt en shampooserie i tre plejeniveauer – alt efter dit hårs behov. Fælles for alle shampoos fra TIGI Bed Head er, at de alle er fugtgivende og blødgørende og tilfører håret en masse næring. Se listen herunder og find en shampoo med det rette niveau til dit hår.

  1. Første level i serien er TIGI Bed Head Antidotes Re-Energize Shampoo, som er en lækker shampoo til normalt hår, som har brug for pleje.
  2. TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo er seriens andet niveau, og den er udviklet til tørt og ødelagt hår.
  3. Sidste level i hårserien er TIGI Bed Head Antidotes Resurrection Shampoo, som giver beskyttelse til tørt, stresset og ødelagt hår, som har brug for akut hjælp.

Udover TIGIs populære shampooserie med plejeniveauer, finder du også en shampoo til krøller, til tyndt hår og en til farvet hår. Gå på opdagelse på HairOutlet og udvælg den perfekte shampoo til dit behov.

Hvem forhandler TIGI Bed Head hårprodukter?

Hos HairOutlet forhandler vi de unikke hårprodukter fra TIGI Bed Head. Vi har et stort udvalg med både shampoo, balsam, hårplejeprodukter og stylingprodukter – til enhver hårtype. Vi har altid lave priser på vores hårprodukter i allerhøjeste kvalitet, så find dit næste hårprodukt fra TIGI Bed Head hos HairOutlet.dk.