TIGI

40 varer

pr. side
Faldende orden

40 varer

pr. side
Faldende orden

Køb de populære TIGI hårprodukter til lavpris 

Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de lækreste produkter fra Tigi, bla.shampoo, conditioner, voks, mousse og meget mere, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 60 % eller endda mere. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. TIGI Bed Head og Catwalk er utrolig populære hårprodukter i hele verden og i særdeleshed i Danmark. Hårprodukter er kendetegnet ved at have særdeles høj kvalitet, for at være drøje i brug, og for at være meget velduftende og et frisk pust med flot design og sjove produktnavne. TIGI har et stort udvalg af shampoo, balsam og styling, inddelt i forskellige grupper.

Brandet er meget kreative når de flotte og farverige emballage og produktnavne udvikles, som f.eks. "Dumb Blonde" - "Small Talk" og "After Party" - Der udvikles konstant med nye serier og sjove navne. Brandet er delt ind 3 hovedkategorier, som er Bed Head, Catwalk og S-Factor - af disse serier er den førstnævnte den største. Alle serier er af særdeles høj kvalitet og Bed Head er kendetegnet ved deres skønne duft af bolsjer og frugter.

Shampoo

I TIGI's sortiment er der shampoo til alle hårtyper, uanset om du ønsker ekstra volume eller at fremhæve krøller, ligesom de har lavet en genial produktserie, der hedder "Urban Antidotes" - serien er nummereret fra 1 til 3, afhængig af hvilken hårtype du har - fra normalt hår til meget ødelagt hår. Desuden er den populære Duo, også kaldet Tween, værd at nævne, det er et hårplejesæt, der indeholder shampoo og balsam á 750 ml med praktisk pumpe - så overdosering undgås. 

Styling

TIGI´s sortiment i styling er helt unikt - udvalget er meget bredt og er kendetegnet ved flotte farver, som vil give lykke på ethvert badeværelse. Kvaliteten er helt i top, der indbyder til kreativitet og kun fantasien sætter sine begrænsninger. Uanset om du ønsker at fremhæve dine krøller eller smukt glat hår eller volume i frisuren, så kan du være sikker på at være i trygge hænder med TIGI´s stylingsprodukter - hos HairOutlet kan vi bestemt anbefale disse lækre hårprodukter, uanset om det er fra den ene eller den anden serie. Hos HairOutlet bestræber vi os på altid at levere til den helt rigtige pris - hos os er priserne i bund så alle kan få glæde af de bedste hårprodukter der findes. Det er desuden utrolig vigtigt for os at du er glad og tilfreds med dine nye hårprodukter, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du har spørgsmål, kommentarer, ris/ros, eller noget helt andet.