Davines

59 varer

pr. side
Faldende orden

59 varer

pr. side
Faldende orden

Køb de populære hårprodukter fra Davines til lavpris

Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de lækreste produkter fra Davines, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 60 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage efter din bestilling og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Davines er et lækkert italiensk mærke, som udover høj kvalitet – også har fokus på bæredygtighed. Ved brug af Davines skønne hårprodukter får du ikke blot dejligt hår, men også god samvittighed overfor miljøet.  

Om Davines

Davines blev grundlagt i 1983 af familien Bollati, i byen Parma i Italien. Familien opfandt mærket i et laboratorie i deres hjem. Optil beslutningen om at starte deres eget mærke, havde Davines fungeret som producent fra anerkendte virksomheder. I 1992 besluttede de sig for alvor at satse på at udvikle deres eget mærke og i 1994, begyndte de at sælge internationalt

I 2007 introducerede Davines ”The sustainable beauty manifesto” og fokuserede på først og fremmest at deres indpakning skulle være så bæredygtige som muligt. Senest i 2019 blev mærket til en ”benefit cooperation”, hvorved de forpligter sig juridisk til at skabe positive forandringer i samfundet til fordel for verdenen og bundlinjen.