Davines

55 varer

pr. side
Faldende orden

55 varer

pr. side
Faldende orden

Davines er kendt i hele verden for deres lækre hårprodukter i højeste kvalitet. Det italienske brand er familieejet og specialiseret i at skabe miljøbevidste kvalitetsprodukter til alle hårtyper. Det store fokus på bæredygtighed ses blandt andet ved brugen af vedvarende elektrisk energi i produktionen. Når du vælger Davines skønne hårprodukter, får du ikke blot dejligt hår men også god samvittighed overfor miljøet. Her på siden kan du finde de populære hårprodukter fra Davines, som nærer og plejer dit hår til perfektion.

Hårprodukter og shampoo til alle hårtyper

Davines har udviklet hårprodukter til enhver hårtype – og endda til ethvert hårproblem, der kan forekomme hos vores hår gennem livet. Du kan få hårprodukter til både pleje og styling, som giver imponerende resultater i dit hår.

Davines har udviklet flere hårserier, som hver især gavner dit hår med forskellige behov. Nogle af de mest populære serier er beskrevet her.

  • Essential Haircare

Davines Essential indeholder shampoos og plejeprodukter, som er skønne til din hverdagsrutine. Serien er skabt med naturlige ingredienser fra Middelhavsområdet. Ingredienserne er enormt effektive og giver en øjeblikkelig virkning i dit hår. Naturens urter, frugter og blomster, som er brugt i hårserien, tilfører også en masse antioxidanter og styrkende egenskaber til håret. En Davines shampoo og conditioner fra denne serie giver nærende og dybdegående pleje til dit hår.

 

  • More Inside

Serien består af alle Davines’ stylingprodukter, herunder en Davines voks, mousse, hårspray og den populære saltvandsspray. Med More Inside-serien kan du få alle de produkter, du skal bruge for at opnå den helt perfekte styling af dit hår.

 

  • Natural Tech

Serien består af produkter mod hovedbundsproblemer. Det er effektive og rene produkter, som giver dig de bedste resultater, hvis du har en stresset hovedbund, der skæller eller bliver fedtet. Produkterne består af de stærkeste elementer fra naturen, som plejer hår og hovedbund intensivt og genskaber balancen i hovedbunden.

 

  • Davines Oi

Oi-serien rummer de produkter, som giver en masse pleje og glans til håret. De har alle en blødgørende og nærende effekt og modvirker kruset hår.

Vi har et bredt udvalg af Davines’ lækre kvalitetsprodukter fra de mange hårserier, som du kan finde her på siden.

Historien bag Davines

Davines blev grundlagt i 1983 af Bollati-familien. Familien opfandt mærket i et laboratorie i deres hjem i byen Parma i Italien. Inden beslutningen om at starte deres eget mærke, havde Davines fungeret som producent for anerkendte virksomheder. I laboratoriet producerede de kosmetiske produkter i højeste kvalitet, og i denne periode fik familien sin ekspertise omkring, hvordan et hårprodukt i høj kvalitet blev lavet. Efterfølgende besluttede familien sig for at skabe produkter i eget navn, og stoppede deres produktion for andre virksomheder. De udviklede deres eget mærke, som de i 1994 begyndte at sælge internationalt.

Bæredygtige hårprodukter

Alle Davines hårprodukter skabes med visionen om, at produkterne skal opmuntre mennesker til at tage sig ekstra godt af sig selv, miljøet og deres kære. Davines har en stor kærlighed til naturen og vægter derfor bæredygtighed enormt højt. Ansvarlighed overfor miljøet står højt, når de producerer produkter, og Davines er også et af de brands, der har den allermindste indgriben i naturens ressourcer. Mærket har siden 2006 anvendt 100% vedvarende elektrisk energi gennem vind, vand, sol og jord, og derfor er deres produktion ikke CO2-forurenende. Hårprodukterne består også af en masse naturlige ingredienser, som minimerer risikoen for allergi og giver hårprodukterne de effektive og særlige egenskaber, som kan udføre mirakler i dit hår.

Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de vidunderlige produkter fra Davines, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 60 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage efter din bestilling, og fragten er gratis, hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Gå på opdagelse i de populære hårprodukter og find dine Davines tilbud her på siden.

Hvilken Davines shampoo skal jeg bruge?

Davines har udviklet shampoos til enhver hårtype, og det er netop hårtypen og hårets behov, du skal tænke på, når du udvælger din shampoo fra Davines. Hvis du vil opleve de imponerede resultater i dit hår, så find den rette shampoo til din hårtype her.

  • Davines Essentials

Shampoos fra Essentials-serien giver nærende og dybdegående pleje til dit hår. I udvalget finder du blandt andet den prisvindende Nounou-shampoo til slidt, tørt eller farvet hår.

 

  • Davines Oi-serien

Har dit hår brug for fugt og næring, så er en shampoo fra Davines Oi-serien det rette valg. Den prisvindende shampoo har en blødgørende effekt og giver håret en masse næring.  

 

  • Natural Tech-serien

Har du problemer med hovedbunden? Så er en shampoo fra Natural Tech-serien det rigtige til dig. De milde produkter forebygger og behandler effektivt en stresset hovedbund, som skæller eller er fedtet.

Hvem forhandler Davines hårprodukter?

Hos HairOutlet forhandler vi de miljøvenlige hårprodukter fra Davines. Vi vil gerne gøre hårpleje i høj kvalitet tilgængeligt for alle, og derfor har vi rigtig gode priser på de lækre hårprodukter. Vil du også gerne forkæle dit hår med naturlige hårprodukter fra Davines, så find dine nye favoritter på HairOutlet.dk.