Goldwell

17 varer

pr. side
Faldende orden

17 varer

pr. side
Faldende orden

Kæmpe Rabat På Goldwell, Både Dualsenses og Shampoo

På denne side har vi nøje udvalgt et lækkert udvalg af de skønne hårprodukter fra det populære brand Goldwell. Vi fører både hårkur, conditioner og shampoo. Priserne er banket helt i bund og du sparer helt op til over 40%. Når det kommer til levering går det hurtigt - vi sender din pakke lige med det samme, hvilket gør du normalt har dine varer dagen efter du har bestilt, eller dagen efter igen. Bestiller du henover weekenden, kan der godt gå et par dage mere. Leveringen er desuden helt gratis, hvis du shopper for 499 kr. eller mere. Ellers koster den kun 29 kr.

Goldwell Kerasilk er særdeles effektiv pleje til tørt, skadet og genstridigt hår - efter brug af Kerasilk bliver håret smidigt glansfuldt og silkeblødt. Produkterne indeholder en helt unik kombination af plejende lipider og silkeproteiner, der får selv det mest ødelagte og genstridige hår til at føles smidigt og super blødt.

Duralsenses-serien

Goldwell Dualsenses hårpleje serie er en hyldest til håret. Det er en helt ny serie og den første produktserie som gør smukt hår til en oplevelse for sanserne. Serien er perfekt til alle som forventer resultater fra de hårpleje produkter, de bruger; resultater som kan ses og føles med det samme. Goldwell er hårpleje produkter, som er skræddersyet til forskellige hårtypers behov for pleje. Alle brandets produkter understreger frisørens kompetencer indenfor skønhed og rådgivning, og det giver kunden mulighed for at fortsætte et individuelt hårplejeprogram.

Historien går over 50 år tilbage

Goldwell blev stiftet i Darmstadt i Tyskland i 1948 af Hans-Erich Dotter og solgte i starten primært produkter til mindre frisører i landdistrikterne. Virksomheden blev dog hurtigt en stor succes og er i dag en kæmpe international virksomhed, med produkter i mere end 50 lande og med en omsætning på over 5 milliarder kroner. Virksomheden bliver desuden styret fra hovedkontoret i København - det er altid rart og sjovt at støtte virksomheder der også selv findes i landet, frem for at støtte udenlandske virksomheder og brands som slet ikke kender Danmark.