Loreal

14 varer

pr. side
Faldende orden

14 varer

pr. side
Faldende orden

L'Oreal shampoo og hårprodukter

Vi har specialudvalgt et stort udvalg af de populære produkter fra Loreal, både serum, conditioner, hårkur, spray, mousse og hårkur, fra serierne Loreal absolut Repair, Curl Contour, Mythic Oil, Pro-Keratin, Scalp, Nature, Shine Blonde, Silver, Vitamino Color / Inoa, Volumetry og Tehcni Art,  som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 60 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Loreal Professionel hårpleje og styling - Loreal Professionel dækker ethvert behov for hårpleje og styling. Loreal produkterne plejer hvert enkelt hår både indvendigt og udvendigt, for at sikre en optimal pleje og øjeblikkelig virkning. Loreal Professionel er vejen til smukt hår og bruges af professionelle frisører i hele verden.

L’Oreal blev grundlagt i 1909 i Frankrig af Eugene Schueller og er i dag verdens største producent af kosmetik med over 75.000 ansatte på verdensplan. Virksomheden har over 50 brands under sig, blandt andet Redken, YSL, Biotherm og Lancome og langt over 1000 forskellige produkter. L’Oreal har en helt unik vision for skønhed, som er støttet op af mere end 35 ambassadører, hvor kæmpe stjernerne Eva Longoria, Beyonce Knowles, Jane Fonda og Jennifer Lopez blandt andet er nogle af dem. L’Oreal har en enorm række af forskellige serier, hvor der også virkelig er forskel på kvaliteten. Nogle serier sælges i supermarkeder og nogle serier sælges til professionelle. Hos Haitoutlet.dk har vi udvalgt det bedste af det bedste fra L’Oreals kæmpe sortiment og kan således tilbyde følgende produktserier, alle med store besparelser:

L’Oreal absolut Repair reparerer beskadiget hår i dybden, genopliver hårets overflade og giver glans.

L’Oreal Curl Contour er specielt udviklet til krøllet hår.

L’Oreal Mythic Oil er specielt udviklet til tørt og medtaget hår.

L’Oreal  Pro-Keratin er specielt udviklet til at genopbygge og styrke beskadiget hår ved hjælp af blandt andet pro-keratin og incell, som styrker håret med op til 70 %.

L’Oreal Scalp genskaber balancen i kløende og irriteret hovedbund.

L’Oreal Shine Blonde er udviklet specielt til at fremme den blonde hårfarve.

L’Oreal Silver er markedet mest solgte og mest populære Loreal silver shampoo og bevarer glans og blødhed i gråt eller lyst hår.

L’Oreal Vitamino Color / Inoa er udviklet til at bevare og beskytte hårfarven og efterlade håret glansfuldt.

L’Oreal Volumetry er udviklet til at give langvarig volume til fint hår.

L’Oreal Tehcni Art er stylingsprodukter der er udviklet specielt til modebranchen og opfylder de strenge krav til lethed og fleksibilitet i håret.