Hårkur / Hårmaske

60 varer

pr. side
Faldende orden

60 varer

pr. side
Faldende orden

Kæmpe udvalg af hårpleje og hårkure fra de førende brands i hele verdenen - med store rabatter

For at give håret den bedste pleje er det vigtigt at man bruger en god hårkur, der passer til lige præcis ens egen hårtype. Hos HairOutlet.dk finder du et bredt udvalg af hårkure fra frisørens kendte mærker: TIGI (her under serierne Bed head og Catwalk), Goldwell, Paul Mitchell, Aussie Shampoo, Kevin Murphy og mange mange flere. Søger du et mere specifikt produkt, kan du klikke dig videre via nedestående under-kategorier.

Beskadiget hår - I denne kategori findes genopbyggende og ekstra plejende hårprodukter fra de bedste brand.

Farvet hår - Her finder du farvebevarende hårprodukter, som passer bedst muligt på dit farvede hår.

Dybderensende hårprodukter til fedtet hår I denne kategori fndes hårprodukter der er gode til fedtet hår og som er dybderensende.

Fint hår - Her finder du hårprodukter der giver fylde og volume, som især er gode til fint hår.

Følsom hovedbund - I denne kategori finder du hårprodukter der er til dig med hovedbundsproblemer eller følsom hovedbund.

Glatning af hår - Her finder du varmebeskyttende hårprodukter, der er perfekt til dig der glatter håret.
 
Krøller - I  denne kategori finder du hårprodukter der er perfekte til smukke krøller.

Tørt og kruset hår - I denne kategori finder du hårprodukter der reducerer krus og som er fugtgivende.

Køb hårkur og hårpleje her

Hos HairOutlet.dk har vi mange års erfaring fra frisørbranchen og kender derfor alt til hårprodukter. Vi har udvalgt de bedste hårprodukter fra de bedste brands, som vi sælger til lavpris - du sparer rigtig mange penge ved at shoppe dine hårprodukter online hos os, i forhold til at købe dem hos din frisør. På mange af produkterne sparer du over 50 % - vi sælger til så gode priser at det ikke er særlig mange andre butikker/webshops der kan være med, hvis der da overhovedet er nogle der kan. Vores mission, her hos HairOutlet.dk, er at tilbyde de bedste af de bedste hårprodukter, til så billige priser at alle kan være med og alle kan få plejet deres hår på den bedst mulige måde.

Når du køber dine hårprodukter online her, sender vi typisk dine produkter samme dag, eller dagen efter, sådan at du har dem dagen efter, eller næste dage. Den normale leveringstid er 1-2 hverdage. Vi leverer helt til din dør og tager ikke noget for det, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre, koster det kun 29 kr.