Redken

38 varer

pr. side
Faldende orden

38 varer

pr. side
Faldende orden

Køb alle de skønne Redken hårprodukter til lavpris


Vi har specialudvalgt et stort udvalg af de populære produkter fra Redken, både olie, shampoo, conditioner, hårkur, spray conditioner, mousse og hårspray fra serierne All soft, Diamond Oil, Extreme, Curvaceous, Color Extend Magnetics, Blonde Idol, Body Full, Smooth Lock, Scalp Relief, Clear Moisture, Real Control og Styling, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50%. Vi leverer de billige Redken produkter til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Det er meget vigtigt for os at tilbyde dig den bedst mulige pris på de skønne hårprodukter, derfor vil du altid kunne finde gode Redken tilbud.

Redken blev grundlagt i USA i 1960, efter inspiration fra en amerikansk skuespiller og er i dag én af de mest anerkendte brands for frisørprodukter og forhandles i mere end 50 lande verden over. Redken blev i 1993 opkøbt af Loreal giganten og hovedkontoret ligger på 5th Avenue i New York. Redken er kendt for særdeles høj kvalitet og for at være udviklet ved hjælp af avancerede teknologier og mange års forskning. Redken er et af de mest solgte brands i Danmark, når det kommer til hårprodukter - folk vender tilbage igen og igen, da hårprodukter lever fuldt op til forventningerne og lidt mere til. Redken gør alt for at producere hårprodukter der er bedre end andre på markedet, dette har medført at Redken har vundet utrolig mange Beauty Award priser. Her i webshoppen kan du købe Redken billigt og alt lige fra Redken shampoo og balsam til diverse stylingprodukter.

Redken shampoo

Når du skal vælge din Redken shampoo, så skal du gøre det ud fra hvilken hårtype du har. På listen i bunden af denne side, kan de se de forskellige serier inden for Redken og under hver serie finder du også en shampoo.  Du kan være sikker på at du kan finde en god og billig Redken shampoo hos HairOutlet.dk.

Redken balsam og conditioner

Redken balsam og conditioner vælger du ogeså ud fra din hårtype. Bemærk her at Redken balsam og Redken conditioner er det samme, da conditioner er det engelske ord for balsam. Hos HairOutlet sørger vi for at holde priserne så langt nede som muligt, så du vil altid kunne finde gode Redken tilbud.

Herunder kan du se de forskellige Redken serier vi fører:

  • Redken All Soft : Nyt liv til det livløse og tørre hår – forvandler håret og giver total blødhed
  • Redken Diamond Oil: Plejer, styrker og giver unik glans til håret. Fornyet vitalitet til det svækkede og skadede hår
  • Redken Extreme: Styrke til ødelagt og skadet hår. Genopbygger effektivt fra rod til spids
  • Redken Curvaceous : Bløde bølger og bouncy krøller? Ekstra pleje så krøllerne fremstår velplejet og helt unikke
  • Redken Color Extend Magnetics:Holder hårfarven levende, strålende og smuk. Forlænger hårfarven og giver smuk glans
  • Redken Blonde Idol: Hårpleje til blond hår – undgå gule toner i dit lyse hår og fremhæv samtidig farven og få smuk glans.
  • Redken Body Full: Volume boost til det fine hår – slut med fladt hår. Serien giver håret langvarigt fylde med op til 24 timers volume
  • Redken Scalp Relief : Special pleje til hovedbunden – afhjælper øjeblikkeligt kløe og andre hovedbundsproblemer
  • Redken Styling : Her finder du alle de populære hårstylings produkter – form og skab dit unikke look