Redken

35 varer

pr. side
Faldende orden

35 varer

pr. side
Faldende orden

Køb alle de skønne Redken hårprodukter til lav pris

Vi har specialudvalgt de bedste af de populære produkter fra Redken. Du finder både shampoo, conditioner, hårkur, hårolie, spray conditioner, mousse og hårspray fra de mange serier fra Redken. Vi sælger produkterne til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50%.

Vi leverer de billige Redken-produkter til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage, og fragten er gratis, hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Det er meget vigtigt for os at tilbyde dig den bedst mulige pris på de skønne hårprodukter, og derfor vil du altid kunne finde gode tilbud på Redken hos os.

Om Redken

Redken blev grundlagt i USA i 1960 efter inspiration fra en amerikansk skuespiller. Det er i dag et af de mest anerkendte brands for frisørprodukter og forhandles i mere end 50 lande verden over. Redken blev i 1993 opkøbt af L’Oréal-giganten, og hovedkontoret ligger på 5th Avenue i New York. Redken er kendt for særdeles høj kvalitet og for at være udviklet ved hjælp af avancerede teknologier og mange års forskning. Redken er et af de mest solgte brands i Danmark, når det kommer til hårprodukter. Danskerne vender tilbage igen og igen, da hårprodukterne lever fuldt op til forventningerne og lidt mere til. Redken gør alt for at producere hårprodukter, der er bedre end andre på markedet. Dette har medført, at Redken har vundet utrolig mange Beauty Award-priser. Her i webshoppen kan du købe produkter fra Redken – lige fra shampoo og balsam til diverse stylingprodukter.

Redken shampoo

Når du skal vælge din shampoo fra Redken, så skal du tage udgangspunkt i din hårtype. På listen i bunden af denne side kan du se Redkens forskellige serier, og under hver serie finder du også en shampoo. Du kan være sikker på, at du kan finde en god og billig Redken-shampoo hos HairOutlet.dk.

Redken balsam og conditioner

Redken balsam/conditioner vælger du også ud fra din hårtype. Bemærk at Redken balsam og Redken conditioner er det samme, da conditioner er det engelske ord for balsam. Hos HairOutlet sørger vi for at holde priserne så langt nede som muligt, så du altid vil kunne finde gode tilbud på Redken.

Herunder kan du se de forskellige serier fra Redken, vi forhandler:

 • Redken All Soft: Nyt liv til det livløse og tørre hår – forvandler håret og giver total blødhed
 • Redken Diamond Oil: Plejer, styrker og giver unik glans til håret. Fornyet vitalitet til det svækkede og skadede hår.
 • Redken Extreme: Styrke til ødelagt og skadet hår. Genopbygger effektivt fra rod til spids.
 • Redken Curvaceous: Bløde bølger og bouncy krøller? Ekstra pleje så krøllerne fremstår velplejede og helt unikke.
 • Redken Color Extend Magnetics: Holder hårfarven levende, strålende og smuk. Forlænger hårfarven og giver smuk glans.
 • Redken Blonde Idol: Hårpleje til blondt hår – undgå gule toner i dit lyse hår og fremhæv samtidig farven og få smuk glans.
 • Redken Body Full: Volume-boost til det fine hår. Lad det være slut med fladt hår. Serien giver håret langvarigt fylde med op til 24 timers volume.
 • Redken Scalp Relief: Special pleje til hovedbunden – afhjælper øjeblikkeligt kløe og andre hovedbundsproblemer.
 • Redken Styling: Her finder du alle de populære hårstylingsprodukter – form og skab dit unikke look.

Hvilken Redken shampoo skal jeg bruge?

En plejende shampoo fra Redken er et must, hvis du vil have sundt og smukt hår. Valget af shampoo afhænger af din hårtype, fordi forskellige hårtyper har forskellige behov. Her kan du se, hvilken shampoo fra Redken, der er mest fordelagtig for din hårtype.

 • Trænger dit hår til volumen?

Med Redken Volume Injection Shampoo bliver hårrødderne løftet, mens produktet tilfører en masse volumen til tyndt, fladt eller behandlet hår.

 

 • Ønsker du silkeblødt hår?

Hvis du længes efter blødt og glansfuldt hår, så er Redken All Soft Shampoo den rette shampoo for dig. Den plejende shampoo indeholder arganolie og efterlader håret blødt og lækkert.

 

 • Har du slidt hår?

Hvis du ønsker at reparere, pleje og beskytte håret, så er Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo oplagt til dit hår. Den nærende shampoo genopretter styrken i skadet hår og beskytter hårfarven mod at falme, hvis du har farvet hår.

 

 • Vil du komme tørt og svækket hår til livs?

Hvis dit hår trænger til at blive genopbygget, så prøv Redken Extreme Shampoo, som styrker og beskytter håret og tilfører fugt og glans.

Tag et kig her på HairOutlet og find den ideelle shampoo fra Redken til din hårtype.

Hvem forhandler Redken?

Hos HairOutlet forhandler vi de verdenskendte hårprodukter fra Redken. Vi har et stort udvalg med både shampoo, balsam, hårplejeprodukter og stylingprodukter – til enhver hårtype. Vi har altid lave priser på vores hårprodukter i allerhøjeste kvalitet, så find dit næste hårprodukt fra Redken hos HairOutlet.dk.