K18

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

K18

K18 er et gennembrud indenfor biovidenskaben, med udvikling af et mirakel molekyle der bærer aminosyrer ind under skællaget og bringer beskadigede hårstrå tilbage til der oprindelige, sunde tilstand. K18 reparerer håret permanent!

Reparer håret på blot 4 minutter

K18 masken heler og styrker håret uden at tynge det og kan anvendes i alle hårtyper. Den reparerer skader fra afblegning, hårfarvning, varmestyling, mekanisk styling og anden kemi. Cremen har en let konsistens, der gør håret blødt og glat, samtidig med at den modvirker krus i håret.
K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask er en patenteret bioaktiv peptidbehandling, der styrker og forbedrer elasticiteten i håret, mens den reparerer skaderne. Produkterne er ikke testet på dyr, vegansk og farvesikkert. K18 er fri for sulfater, parabener, phthalater, silikoner, kunstige farver, natriumchlorid og formaldehyder.

Forskellen på balsam og K18

Balsam skjuler skader og fugter det ydre lag af håret, uden at reparere brudte bindinger i kernen af håret, samt skaber en midlertidig løsning.

Vigtigste fordele

K18 Peptide er det mirakelmolekyle som hårplejeindustrien har ventet på - Det er klinisk bevist at den kan vende skader på bare 4 minutter

HairOutlet er meget glade for at vi har fået disse fantastiske produkter i sortimentet, vi tilbyder K18 til konkurrencedygtige priser og garanterer hurtig levering.