D:fi

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Køb de populære voks og stylingsprodukter fra D:fi til lavpris

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de populære produkter fra D:fi, både ekstremt gode vokse, hårspray, shampoo og hårpudder, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 55%. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. 

D:fi hårvoks er et ekstrem populært og moderne brand, som kan anvendes af alle - uanset alder og køn. D:fi voks giver mulighed for kreativ hårstyling og for skabe din helt egen stil. Produkterne er 100% vandopløselige, hvilket betyder at voksen er nemt at fjerne fra håret og hovedbunden. Det er en super god og relativ billig voks. D:fi har lanceret shampoo og nye stylingsprodukter, heriblandt hårlakken med kraftigt hold og volume boost hårprodukter.

Navnet D:fi stammer fra ordet ”modify” og udgangspunktet for produkterne har lige siden starten været at give stil-interesserede mennesker mulighed for at modificere deres udseende, attitude og livsstil – ved hjælp af en simpel og overskueligt produktlinje.

Dette siger D.fi om dem selv: ”Vi laver hårprodukter for de mennesker, der lever hver dag til fulde. Dem der behandler deres krop som deres lærred og verden som deres legetøj. Og de mennesker, der ved, at hvis du ikke lever til grænsen, tager du bare for meget plads. Vores produkter er ikke kun lavet til at dreje hoveder. De er lavet til at blive rørt.”