Paul Mitchell

61 varer

pr. side
Faldende orden

61 varer

pr. side
Faldende orden

Kæmpe udvalg af Paul Mitchell produkter til lavpris

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de populære produkter fra Paul Mitchell, både shampoo, conditioner olie, voks og hårskum, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Paul Mitchell hårprodukter er et af de mest anerkendte hårprodukt brands i hele verden. Paul Mitchell´s hårprodukter er udvundet af naturen, og testes grundigt af frisørerne inden produkterne lanceres, for at leve op til de høje kvalitetskrav. Paul Mitchell hårprodukter er særdeles luksuriøse og alle produkter er vandopløselige.

Paul Mitchell hårprodukter blev i 1989 lanceret i Skandinavien, og er én af hurtigst voksende firmaer indenfor hårprodukter - der er i dag ikke mindre end 90.000 frisørsaloner der forhandler Paul Mitchell - og det er bare i USA. Produkterne er også på det danske marked blevet mere og mere populære, i takt med at forbrugernes kendskab til hårprodukterne og Paul Mitchell´s historie, filosofi og social ansvarlighed er vokset. Paul Mitchell hårplejeprodukter er særdeles luksuriøse og særdeles anderkendte, både hos forbrugerne og i frisørsaloner.

Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur. Paul Mitchell tilbyder en lang række luksus hårprodukter og serier til alle hårtyper - klik på nedenstående links for mere info omkring hårprodukterne. Hos HairOutlet tilbyder vi fast lave priser på populære hårprodukter - desuden har vi løbende kampagner på de mest eftertragtede produkter, så du kan med stor fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan følge vores kampagner.

Paul Mitchell Shampoo

Mange af hårprodukterne er særdeles populære, men især er Paul Mitchell shampoo et af de mest populære produkter fra det anerkendte og velrenomerede brand, rundt omkring i verdenen. Fra HairOutlets side kan vi kun anbefale Paul Mtchell shampoo. De skal bare prøves. Vi tør næsten godt garantere at hvis du først har prøvet Paul shampoo fra Paul Mitchell, så går du ikke tilbage til shampoo for andre brands.