Olaplex

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Olaplex er en ny revolutionerende hårbehandling, som passer til alle hårtyper. Hemmeligheden bag de professionelle produkter er et samarbejde mellem to af verdens mest førende ph.d.-forskere indenfor biokemi. De havde aldrig før arbejdet med hårprodukter, men det lykkedes dem at udvikle et nyt og innovativt molekyle, som er fri for både silikone og olie. Det nye molekyle beskytter og gendanner svovlbroerne i hårets struktur – både under og efter behandlingen. Olaplex behandlingerne har været revolutionerende for frisører over hele verden, og nu kan du selv udføre behandlingerne derhjemme.

 

Olaplex på tilbud

Hos HairOutlet finder du gode tilbud på produkterne fra Olaplex. Vi lover dig god kvalitet til en god pris, så du nemt kan tilføje de luksuriøse behandlinger til din daglige rutine. Det gælder for hele vores sortiment, at vi generelt bestræber os på altid at kunne tilbyde dig kvalitetsprodukter til særligt gode priser.

 

Olaplex behandling

Her på siden finder du vores udvalg af de forskellige behandlinger fra Olaplex. Olaplex no. 3 er en af de mest populære behandlinger. Med den får du en enormt effektiv kurbehandling til hjemmebrug. Den styrker og genopbygger håret og kan anvendes af alle hårtyper. Særligt skadet og porøst hår har glæde af gentagende Olaplex behandlinger. Kuren efterlader desuden håret smukt og velplejet. Det anbefales at kombinere Olaplex no. 3 med Olaplex no. 6 for virkelig at pleje håret effektivt. En anden fordel ved Olaplex no. 6 er, at det er en leave-in styling creme, der tæmmer kruset hår, samtidig med at det behandles.

Olaplex no. 4 er en uundværlig shampoo. Den renser håret effektivt og skånsomt, samtidig med at den giver et sundt og glansfuldt udtryk til håret. Kombiner den rigtig gerne med Olaplex no. 5, der er en balsam, som efterlader håret blødt og blankt. Både shampoo og balsam passer til alle hårtyper og bidrager til at bevare hårets styrke, sundhed og kvalitet.