JOICO

26 varer

pr. side
Faldende orden

26 varer

pr. side
Faldende orden

Køb dine JOICO hårprodukter med store besparelser her

Vi har specialudvalgt det skønneste udvalg af de lækreste produkter fra JOICO, både shampoo, hårkur, conditioner, voks og hårspray, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Joico hårprodukter blev startet af Sara Jones i Usa og har i over 30 år været kendt for at producere højkvalitets hårprodukter. JOICO forhandles i mere end 60 lande og er et særdeles anderkendt brand af stylister og frisører i hele verden. Hårprodukterne fra JOICO er en del af en kampagnen ”Beauty for a Cure”, der løber af stablen hvert år og støtter op om bekæmpelsen af brystkræft. I den forbindelse har JOICO indgået et samarbejde med saloner og frisører i hele USA og donerer hvert år en del af overskuddet til kampen mod brystkræft. I 2011 donerede virksomheden f.eks. 1,2 mio. dollars (over 6 mia. danske kroner) til City and Hope Breast Canser Research.

Joico er kendt for at være meget bevidste omkring miljøet, således er relanceringen af hårprodukterne fremstillet af 60% vindenergi og alle joico produkterne er i 70% genbrugsmateriale. Produkterne bliver ikke testet på dyr. JOICO’s produkter indeholder Bio Advanced Peptied Complex Teknologi, som er med til at modvirke mat hår, samt med til at styrke håret og give mere glans og et sundere look.

Vi bestræber os på at tilbyde dig de bedste priser indenfor den populære Joico hårplejeserie.