REF

62 varer

pr. side
Faldende orden

62 varer

pr. side
Faldende orden

Køb REF hårprodukter og shampoo billigst hos HairOutlet

REFs lækre hårprodukter og shampoo er udviklet i Sverige efter svenske principper og standarder, hvilket er grundpillerne for REF.

REF hårprodukter er lavet ud fra en tankegang om renhed, integritet og kvalitet hvor næsten alle hårprodukter er udviklet uden parabener, silikone, sulfat og indeholder et minimum af parfume. Produkterne er udviklet med naturen i tankerne hvor ekstrakt fra bær og nødder giver en masse gode egenskaber til produkterne. Særligt for REF produkter er at Tamanuolie er en fremtræden ingrediens i mange af hårprodukterne.

Formålet med REF shampoo og andre produkter er at det skal være nemt, logisk og enkelt at finde de rigtige produkter der passer til dit hår. Dette har REF gjort ved at give de enkelte produkter unikke numre, således det er nemt at finde netop de produkter som passer til dit hår. Disse referencenumre beskriver de specielle karakteristika der er ved produktet, som styrke, glans og volumen.

Særlige ingredienser ved REF hårprodukter og shampoo

Tamanuolien er hovedingrediens i mange af REF´s hårprodukter. Olien stammer fra træet Tamanu træet som gror i Sydøstasien. På træet gror en sød frugt som indeholder en stor nød. Denne nød tørres i solen i cirka en måned hvorefter olien fremstår, mørk og klistret.

Tamanuolien er kendt som ”et apotek på flaske” og har mange positive effekter for både hud og hår. Olien er særligt kendt for en positiv effekt på fornyelse af hudens celler, er antibakteriel og antiinflammatorisk hvilket gør olien mulig at bruge som et multiprodukt til både sart og beskadiget hud og hår. Denne olie giver REF hårprodukter særlige egenskaber til pleje af håret. 

HairOutlet tilbyder de populære hårprodukter fra REF, f.eks. REF shampoo til speciel introduktionstilbud - alle varer er på lager og vi sender 1-2 dage efter modtagelsen af din ordre. Bemærk desuden at du altid har 14 dages fuld returret når du handler handler online. Vi sidder desuden klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har brug for, eller har spørgsmål - både på mail og telefon.