Leave-in

63 varer

pr. side
Faldende orden

63 varer

pr. side
Faldende orden

Leave-in hårprodukter fra de bedste brands til lavpris

Her ser du en oversigt over leave-in hårprodukter, som har den fordel de ikke skal skylles ud. Du finder både leave-in conditioner/balsam, leave-in hårkur og mange flere forskellige leave-in produkter. Leave-in produkter er især smarte fordi de ikke skal skylles ud igen og på den måde er de ideelle til den travle person, eller til personer der har en travlt periode i sit liv. Leave-in produkterne er alle gode for håret. Søger du et mere specifikt produkt, kan du klikke dig videre på nedestående under-kategorier.

Beskadiget hår - I denne kategori findes genopbyggende og ekstra plejende hårprodukter fra de bedste brand.

Farvet hår - Her finder du farvebevarende hårprodukter, som passer bedst muligt på dit farvede hår.

Dybderensende hårprodukter til fedtet hår I denne kategori fndes hårprodukter der er gode til fedtet hår og som er dybderensende.

Fint hår - Her finder du hårprodukter der giver fylde og volume, som især er gode til fint hår.

Følsom hovedbund - I denne kategori finder du hårprodukter der er til dig med hovedbundsproblemer eller følsom hovedbund.

Glatning af hår - Her finder du varmebeskyttende hårprodukter, der er perfekt til dig der glatter håret.
 
Krøller - I  denne kategori finder du hårprodukter der er perfekte til smukke krøller.

Tørt og kruset hår - I denne kategori finder du hårprodukter der reducerer krus og som er fugtgivende.

Når du handler hos HairOutlet.dk kan du vælge imellem et kæmpe udvalg af de bedste hårprodukter, fra de bedste brands, fra hele verdenen. Vi har mange års erfaring fra frisør-branchen, der gør os i stand til at udvælge de bedste af de bedste hårprodukter. Vores mission er at tilbyde de bedste af de bedste hårprodukter til en rigtig god pris, sådan at de alle kan få gode hårprodukter, der er til at betale, og få plejet deres hår på den bedst mulige måde Vi sender dine produkter med det samme og normalt modtager du din pakke allerede dagen efter du har bestilt. Den normale leveringstid er 1-2 hverdage. Fragten er gratis, hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 299 kr.