Schwarzkopf Bonacure

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Bonacure BC fra Schwarzkopf til fast lavpris

Schwarzkopf Bonacure. Bonacure BC fra Schwarzkopf til fast lavpris. Vi har specialudvalgt det lækreste udvalg af de skønne produkter fra Schwarzkopf Bonacure BC, både shampoo, conditioner, hårkur og olie, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 55 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure er tysk kvalitets hårplejeprodukter, men særdeles høj kvalitet. BC Bonacure dækker ethvert behov; du finder lækker shampoo til det farvede hår, det ødelagte hår, det glatte hår, eller hvis du har hovedbundsproblemer - du vil med garanti kunne finde det hårprodukt du mangler og resultatet skuffer ikke. HairOutlet har indkøbt et større parti, således at vi kan sælge de populære Schwarzkopf BC Bonacure shampoo til uhørt lavpris.

Schwarzkopf blev startet i Berlin, i 1898, af Hans Schwarzkopf. Hans Schwarzkopf var en dygtig kemiker og åbnede et lille apotek, hvor han blandt andet solgte parfumer. Godt 10 år efter åbningen af apoteket er Hans træt af de dyre olier og skrappe sæber, der bruges til at vaske hår og opfinder verdens første ”pulver shampoo”, som opløses i vand, er nem at bruge og forholdsvis billig. Shampooen bliver hurtigt populær og bliver solgt i alle store apoteker i Tyskland, Holland og Rusland og er Schwarzkopfs første store succes.

I 1927, 30 år efter åbningen af det lille apotek opfinder Hans Schwarzkopf den første flydende shampoo nogensinde. Ligesom tørshampooen 20 år tidligere, bliver den flydende shampoo ekstrem populær og gør faktisk at Hans Schwarzkopf åbner det første uddannelsesinstitut for frisører: ”Schwarzkopf Institute for Hair Hygiene”. Resten er historie og i dag er Schwarzkopf et af de mest anerkendte brands for hår- og hårplejeprodukter i verdenen med utallige opfindelser, awards og priser bag sig.