Schwarzkopf OSIS+

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Køb alle de lækre produkter fra Schwarzkopf OSIS+ med store besparelser

Vi har specialudvalgt det lækreste udvalg af de skønne produkter fra Schwarzkopf OSIS+, både shampoo, voks, paste, saltvandsspray, hårspray og gele, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.

Schwarzkopf OSIS+ er en kreativ og professionel stylingserie, som kan inspirere dig og give dig muligheden for, at fremtrylle dit helt eget og helt unikke look. Schwarzkopf Osis+ giver dig maksimal fleksibilitet og kreativ styling og tilpasser sig alle individuelle behov. OSIS+ findes nui ny emballage og i ny forbedret udgave. I OSIS+ serien finder du også et af de mest populære stylingsprodukter fra Schwarzkopf, som Dust It Powder – det helt unikke tryllepulver.

Schwarzkopf blev startet i Berlin, i 1898, af Hans Schwarzkopf. Hans Schwarzkopf var en dygtig kemiker og åbnede et lille apotek, hvor han blandt andet solgte parfumer. Godt 10 år efter åbningen af apoteket er Hans træt af de dyre olier og skrappe sæber, der bruges til at vaske hår og opfinder verdens første ”pulver shampoo”, som opløses i vand, er nem at bruge og forholdsvis billig. Shampooen bliver hurtigt populær og bliver solgt i alle store apoteker i Tyskland, Holland og Rusland og er Schwarzkopfs første store succes.

I 1927, 30 år efter åbningen af det lille apotek opfinder Hans Schwarzkopf den første flydende shampoo nogensinde. Ligesom tørshampooen 20 år tidligere, bliver den flydende shampoo ekstrem populær og gør faktisk at Hans Schwarzkopf åbner det første uddannelsesinstitut for frisører: ”Schwarzkopf Institute for Hair Hygiene”. Resten er historie og i dag er Schwarzkopf et af de mest anerkendte brands for hår- og hårplejeprodukter i verdenen med utallige opfindelser, awards og priser bag sig.