Hårprodukter

Varer 1-90 af 710

pr. side
Faldende orden

Varer 1-90 af 710

pr. side
Faldende orden

Hårprodukter til alle hårtyper - vi har samlet en kategori hvor du finder præcis de hårprodukter, der passer til din hårtype. Det er vigtigt at bruge de rigtige hårprodukter, så du opnår det perfekte resultat uanset om du glatter hår, fremhæver krøller, har farvet eller beskadiget hår. Du finder et stort udvalg fra de kendte frisørmærker som Redken, Paul Mitchell, Goldwell, Loreal, Tigi, Silver, Revlon Color - farvebomber, Wella Professional og mange mange flere.

Når du handler hos HairOutlet er du altid sikret en billig, nem, hurtig og sikker handel. Vi har special-udvalgt de bedste af de bedste hårprodukter, som vi sælger til rigtig gode priser - du sparer som regel ca. 50 % og på nogle produkter er rabatten helt op til 70 %. Der er virkelig mange penge at sparre ved at købe dine hårprodukter her, frem for hos frisøren. Vi sender dine varer så hurtig vi kan og typsik har du din pakke 1-2 hverdage efter du har bestilt den. Leveringen foregår desuden helt til døren og er gratis, hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. 

Til BESKADIGET HÅR - genopbyggende og ekstra plejende hårprodukter

TIL FARVET HÅR - farvebevarende hårprodukter

TIL FEDTET OG DYBDERENSENDE HÅR - styling- og voksrester

TIL FINT HÅR - hårprodukter der giver fylde og volume

TIL FØLSOM HOVEDBUND - hårprodukter til hovedbunds problemer

TIL GLATNING AF HÅR - varmebeskyttende hårprodukter
 
TIL KRØLLER - hårprodukter til smukke krøller

TIL NORMALT HÅR - hårprodukter til alm. hår

TIL TØRT OG KRUSET HÅR - produkter der reducerer krus og fugtgivende 

Vi forhandler også makeup og mascara. Få blandt andet store besparelser på Youngblood mineral makeup og Maybelline Mascara