Beskadiget hår

Varer 1-90 af 140

pr. side
Faldende orden
Side

Varer 1-90 af 140

pr. side
Faldende orden
Side

De bedste hårprodukter til beskadiget hår med store rabatter

I denne kategori finder du hårprodukter specielt udviklet til at genopbygge og reparere beskadiget og ødelagt hår. Skadet hår skyldes ofte kemisk behandling eller varmeskader fra glattejern eller føn. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på at være god ved håret, og huske at pleje det. Det er vigtigt at bruge nogle gode produkter, når man behandler håret. Og generelt skal man huske at være god ved sit hår, og behandle det med omtanke. Vi har et bredt udvalg af brands fra Macadamia, Uniq 1, KMS Califonia, Redken, Paul Mitchell, Sebastian og Loreal der specielt er udviklet til at genopbygge beskadiget hår. En god hårolie vil sikre langvarigt pleje af dit hår - og husk at hårolie har mange fantastiske egenskaber og er utrolig drøj i brug. Selvom du har skadet hår, kan du sagtens gøre noget ved det. Der er forskellige typer af skadet hår. Herunder kan du se 5 forskellige, samt de løsningsmuligheder der er når man er "ramt" af disse.

Solskadet hår: Hvis håret får for meget sol tørrer det ud og bliver enormt tørt i spidserne. Solbeskyttende produkter anbefales, men er skadet sket er vejen frem en god olie.

Kemisk skadet hår: Forkert farvning, lysning eller permanent kan resultere i kemisk skadet hår. Resultatet er tyndt og glansløst hår. Vejen frem er bruge nogle hårprodukter med en masse proteiner og fugt.

Naturligt skadet hår: Der kan være forskellige årsager til at man får naturligt skadet hår, f.eks. hvis det har en masse år på bagen eller er krøllet. Er skaden sket anbefales det at bruge hårplejende produkter i større mængder en normalt, så håret får mere fugt.

Produktskadet hår: Bruger du for meget hårlak og/eller hårspray, eller sprayer du alt for tæt på håret, kan du have produktskadet hår. Resultatet er et ødelagt hår, hvor produkterne ligger sig i et lag uden på håret. Måden hvorpå du får dit "normale" sunde hår igen er ved at vaske det 2-3 gange med en dybderensende shampoo og efterfølgende bruge et rigtig godt fugt hårpleje-produkt.

Almindeligt skadet hår: De fleste oplever i perioder at have en lille smule skadet hår. Ved at bruge en god balsam kommer man rigtig langt med dette problem. Se desuden vores store udvalg af de lækre hårprodukter fra REF her