Maria Nila

45 varer

pr. side
Faldende orden

45 varer

pr. side
Faldende orden

Hos HairOutlet finder du et bredt udvalg af det 100% veganske Maria Nila. Det populære brand tilbyder et bredt udvalg af stylingprodukter som shampoo, voks, conditioner og flere former for styling sprays og mousser. Maria Nila skaber produkter af høj kvalitet, hvor der ligeledes er tanke for miljøet. Brandet er svensk, og alle deres hårprodukter bliver produceret i Sverige. Produkterne kan købes i hele Skandinavien, men Maria Nilas produkter bliver mere og mere populære og bevæger sig mod resten af verden. Gå på opdagelse i vores udvalg af Maria Nila produkter, hvor du kan spare en hel del, hvis du køber hos HairOutlet.dk 

Veganske Maria Nila produkter hos HairOutlet.dk

Maria Nila har skabt en bred stylingserie med hårprodukter til alle hårtyper og til ethvert behov. Brandet har stort fokus på kvalitet, og produkterne bruges derfor også i flere professionelle frisørmiljøer. Hårplejen giver dyb næring og pleje til håret, og produkterne er samtidig skabt med omtanke for miljøet. Den store passion for bæredygtighed kommer til udtryk ved, at produkterne er miljøvenlige og 100% veganske.

Hos HairOutlet finder du en bred vifte af produkter fra Maria Nila – heriblandt shampoo, voks, stylingspray og conditioner. Vi tilbyder Maria Nilas unikke produkter, som er skånsomme, veganske og parabenefri, så du har muligheden for at opleve det populære brand på egen hånd. Køb produkterne fra Maria Nila billigt hos os.

Shampoo til enhver hårtype

Der er mange fordele ved en shampoo fra Maria Nila. Ikke nok med at de er 100% veganske, så er de også parabene- og sulfatfri. Deres shampoos er fugtgivende og blødgørende og styrker samtidig håret.

Er du på udkig efter en shampoo, som styrker slidt hår, behandler skæl eller giver mere volumen til dit hår? Hos Maria Nila er der shampoos til ethvert behov, så du kan finde lige det produkt, dit hår har brug for. Du finder også farvebevarende shampoo til farvet hår. Sidst, men ikke mindst, er shampoo fra Maria Nila UV-beskyttende, så du ligeledes kan beskytte dit hår mod solens skadelige stråler.

Få lækre og bløde lokker med True Soft-serien fra Maria Nila  

True Soft er en serie, der er specielt udviklet til dig med tørt hår. Har dit hår brug for mere fugt og liv, så er det denne serie, du skal have fingrene i. Serien består blandt andet af en blødgørende shampoo, nærende conditioner, argan oil og en lækker fugtgivende hårkur.

Du kan med fordel kombinere produkterne fra serien for at give dit hår alt den pleje og fugt, det har brug for. En shampoo og conditioner fra True Soft-serien er det perfekte makkerpar til badet, hvor du straks vil mærke en forskel på dit hår. Shampooen tilfører fugt og styrker hårets struktur, og den er fantastisk til tørt og filtret hår, som nemt kruser. Massér den skønne shampoo ind i hovedbunden, skyl ud og gentag om nødvendigt.

Forkæl derefter dine spidser med den blødgørende conditioner fra serien, og lad produktet sidde i 1-2 minutter, før du skyller det grundigt ud af håret. Den fugtgiver og styrker de spaltede hårspidser, og du vil opleve at få de blødeste lokker med balsam fra True Soft-serien. Nogle af de fælles ingredienser for duoen er arganolie, som modarbejder krus og statisk elektricitet. Arganolien har mange skønne egenskaber. Den plejer og nærer håret i dybden og skaber samtidig glans og et smukt finish til håret. I serien finder du også en ren arganolie, som er velegnet til tørt og genstridigt hår. Modsat mange andre olier vil denne hårolie ikke fedte og tynge håret, fordi den hurtigt absorberes ind i spidserne.

Tilføj en hårmaske fra True Soft-serien for en selvkærlig hverdagsrutine, som både du og dit hår nyder godt af. Hårmasken er den ekstra luksus, som håret sommetider kan have brug for. Masken skal fordeles i nyvasket hår og skylles grundigt ud efter 10-15 minutter, når den har haft tid til at pleje og nære hårstråene. Med True Soft-serien har du effektiv hårpleje, som passer perfekt til dig med tørt hår.

Kom skadet hår til undsætning med Maria Nila Structure Repair

Mange oplever udfordringer med spaltet og skadet hår. Både vind og vejr, styling-udstyr med varme og hårfarvning kan skade hårstråene på sigt. Der er dog en masse, du kan gøre for at give dit hår den pleje, det har brug for. Maria Nila tilbyder en serie til skadet hår, som reparerer det skadede hår og nærer håret i dybden. Structure Repair-serien genopbygger dit hår ved at styrke strukturen i hårstråene. Hvis du er træt af at kæmpe med skadet hår, så skal du helt sikkert gå på opdagelse i Structure Repair-serien her på siden.

Påfør det sidste touch med en stylingcreme fra Maria Nila

Med en stylingcreme kan du give dit hår det sidste finish. Maria Nilas stylingcreme giver et naturligt look med en smule glans. Den giver et let/medium hold, så den er skøn til at definere og style dit hår, som du ønsker det. Cremen indeholder blandt andet den enormt fugtgivende castorolie og styrkende hvedeprotein. Med denne stylingcreme kan du skabe et naturligt look med let hold og tilføre det sidste touch til din styling.

Maria Nila tilbud hos HairOutlet

Find et bredt udvalg af Maria Nila hårprodukter her hos HairOutlet. Du finder mange gode tilbud og kan derfor nemt forkæle dig selv og dit hår. Hos HairOutlet tilbyder vi levering inden for 1-2 hverdage, og du får desuden fri fragt ved køb for over 499 kr. Opnå store besparelser ved køb hos HairOutlet.dk og få billige kvalitetsprodukter med hurtig levering. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring produkterne.

Hvilken Maria Nila shampoo skal jeg bruge?

Maria Nila har udviklet hårplejeserier til alle hårtyper, og det er netop din hårtype og dit behov, du skal tage udgangspunkt i, når du vælger en shampoo.

Måske har du brug for en skælshampoo, en shampoo til slidt hår, farvet hår eller til tørt hår? Nedenfor kan du se, hvilken Maria Nila shampoo, der plejer dit hår bedst muligt – alt afhængigt af din hårtype.

Vil du have velplejet og blødt hår, så er Maria Nila True Soft Shampoo en sikker vinder! Den fugtgivende shampoo tilfører masser af fugt og styrke til tørt og filtret hår.

 

Døjer du med slidt og tørt hår, så prøv Maria Nila Structure Repair Shampoo. Shampooen plejer og beskytter håret og giver håret blødhed og glans.

 

Maria Nila Pure Volume Shampoo tilfører håret masser af volumen og styrke og får lokkerne til at føles tykkere.

 

  • Hår med skæl?

Er du på udkig efter en effektiv skælshampoo, så er Maria Nila Head and Hair Heal Shampoo et oplagt valg. Den milde skælshampoo behandler og forebygger skæl i hovedbunden og lindrer kløe. 

Hvem forhandler Maria Nila?

Hos HairOutlet har vi et stort udvalg af hårprodukter fra Maria Nila. Du finder både shampoo, balsam, hårmasker, hårolier og en masse stylingprodukter her hos HairOutlet.dk. De lækre veganske hårprodukter kan fås til alle hårtyper, så forkæl dit hår med hårpleje fra Maria Nila her på siden.