Revlon

27 varer

pr. side
Faldende orden

27 varer

pr. side
Faldende orden

Revlon hårprodukter

Revlon blev startet helt tilbage i 1932 af to brødre, som revolutionerede hele verdenen med en neglelak der kom i andre farver end rød. Det var ikke set før, dengang. De to brødre fortsatte med at revolutionere skønhedsverdenen og er i dag et anerkendt brand i hele verdenen, der nærmer sig 100 år på bagen. I de godt 100 år er det blevet til utallige priser, awards og magasinforsider og samarbejde med de største stjerner fra hele verdenen. Claudia Schiffer, Cindy Crawford , Christy Turlington, Halle Berry, Gucci Westman, Emma Stone og Olivia Wilde er bare nogle af dem.

Vi tilbyder stylingsserien Revlon Style Masters, Revlon Style Masters er et unikt koncept, hvor produkterne er skabt af frisører til frisører. Med Style Masters i hånden har du de ultimative redskaber så du, kan udfolde din kreativitet til fulde og skabe nye looks hvad enten du går efter maksimal volumen, enestående glans, perfekt hold eller sexede krøller.

Revlon´s eksklusive serie Revlon Eksperience hårplejeprodukter, unik sammensatte ingredienser til alle hårtyper - her finder du shampoo, conditioner og hårkur til priser hvor alle kan være med.