Conditioner

81 varer

pr. side
Faldende orden

81 varer

pr. side
Faldende orden

Stort udvalg af conditioner / balsam fra de førende brands til lavpris

For alle hårtyper, er det vigtigt af bruge conditioner / balsam, det styrker skællager og efterladet håret blødt og glansfuldt. Klik på produkterne og få mere information. ALLE varer er væsentlig billigere end hos din frisør; af mærker kan nævnes Redken Balsam, Schwarzkopf, Tigi Catwalk, Tigi Bed Head, Paul Mitchell, Wella, Goldwell, Sebastian shampoo, Sexy Hair og mange mange flere. Søger du et mere specifikt produkt, kan du klikke dig videre på nedestående under-kategorier.

Beskadiget hår - I denne kategori findes genopbyggende og ekstra plejende hårprodukter fra de bedste brand.

Farvet hår - Her finder du farvebevarende hårprodukter, som passer bedst muligt på dit farvede hår.

Dybderensende hårprodukter til fedtet hår I denne kategori fndes hårprodukter der er gode til fedtet hår og som er dybderensende.

Fint hår - Her finder du hårprodukter der giver fylde og volume, som især er gode til fint hår.

Følsom hovedbund - I denne kategori finder du hårprodukter der er til dig med hovedbundsproblemer eller følsom hovedbund.

Glatning af hår - Her finder du varmebeskyttende hårprodukter, der er perfekt til dig der glatter håret.
 
Krøller - I  denne kategori finder du hårprodukter der er perfekte til smukke krøller.

Tørt og kruset hår - I denne kategori finder du hårprodukter der reducerer krus og som er fugtgivende.

Når du handler hos HairOutlet.dk er du sikret en billig, nem, hurtig og sikker handel. Vi har mange års erfaring fra frisør-branchen og det er her igennem vi har fået det store kendskab til hårprodukter og derfor vi er i stand til at udvælge de bedste af de bedste - både brands og hårprodukter. Vi sørger yderligere for at du kan købe de lækre frisør-produkter med store besparelser og sikrer på den måde at alle kan være med, når det kommer til at give sit hår de bedst mulige vilkår. Faktisk kører vi med så lave priser på vores produkter, at der ikke er særlig mange andre butikker/webshops der kan være med, hvis der overhovedet er nogle der kan.

Når du handler hos HairOutlet bliver dine produkter leveret lige til din dør. Typisk får du din pakke imorgen, hvis du bestiller i dag - den normale leveringstid er 1-2 hverdage. Det er gratis at få leveret dine hårprodukter, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre, koster det kun 29 kr.