TIGI Catwalk hårpleje

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tigi Catwalk Hårpleje - Spar over 50 %

TigiCatwalk den klassiske, stilfulde og elegante serie. Tigi Catwalk Curlesque (erstatter tidligere Curls Rock) serie er en særdesles populær serie til krøller, her finder du det mest solgte Tigi produkt Amplifier, en creme som tryller fantastiske krøller frem. Your Higness serien (tidligere fashionista) til farvet hår, som beskytter farven og giver fantastisk glans og fylde. Sleek Mystique ny serie som beskytter håret imod varme fra føn og glattejern. Giver flot glat og glansfuldt hår.

Tigi er et af de mest populære mærker I branchen og går forrest I feltet når det kommer til hårprodukter I hele verden. For Tigi handler det om progresion og kreativitet. De ser hårstyling og hårpleje som en kunst, hvor hvert enkelt person får lov til at udtrykke sig. Vi er alle unikke når det kommer til vores hår, vi har i hvert fald mulighed for at være/blive det. Kreativ intelligense er det der har ført Tigi så langt som de er i dag, først og fremmest igennem alle de unikke og populære produkter brandet har udviklet.

Vi har specialudvalgt et stort udvalg af de populære hårplejeprodukter fra Tigi Catwalk, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 65 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr.