Macadamia Natural Oil

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Køb de populære hårprodukter fra Macadamia Natural Oil med store besparelser her

Vi har specialudvalgt det bedste udvalg af de skønne produkter fra Macadamia Natural Oil, både olie, shampoo, hårkur og oliespray, som vi sælger til rigtig gode priser – du sparer helt op til 50 %. Vi leverer til døren, typisk indenfor 1-2 hverdage og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Macadamia Natural Oil’s produkter kombinerer olier fra de meget næringsholdige macadamia nødder, med specielle blandinger fra naturens mest nærende planter. Med macadamia nødder, der findes overalt i området omkring det sydlige Stillehav, og de unikke og sjældne Argan frø, fra nord Afrikas Berber region, har naturen givet os nogle af de mest gavnlige elementer, for en sund hud og et sundt og stærkt hår.

Macadamia Natural Oil giver den ultimative genopbyggelse og pleje af håret - serien er utrolig populær i Tyskland og England - vi er derfor glade for at kunne tilbyde serien, især til de rigtig gode priser. Macadamia er ikke bare endnu en hårplejeserie. Disse produkter er intet mindre end revolutionerende, innovative og anderledes. Det er ikke rigtigt til at tro det, før du har prøvet det. Efter bare én påføring, er håret som skabt på ny. Beskyttet mod solens stråler, ekstremt glansfuldt, blødt, fyldigt, velduftende, krusfrit og let at sætte, er bare nogle af de fordele der er ved at bruge produkterne fra Macadamia Natural Oil. Yderligere forlænges holdbarheden på kosmetisk hårfarve håret tørrer op til 50% hurtigere.

Inspirationen til at starte Macadamia Natural Oil kom fra omfattende rejser, rundt i hele verden, der gav skaberen af mærket en uvurderlig indsigt og viden i verdens olier, herunder især macadamia og arcan. Denne viden er udgangspunktet for rækken af unikke produkter, der i dag findes under mærket. Det er siden starten blevet til flere awards og priser, til en række forskellige produkter fra Macadamia Natural Oil.