TIGI Bed Head hårpleje

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Tigi Bead Head Hårpleje - spar over 60 %

TIGI Bed Head hårpleje - i denne kategori har vi samlet shampoo, tør shampoo, balsam og hårkur fra Tigi Bed Head. Hårplejeprodukterne  er til alle hårtyper, uanset om dit hår et normalt, let medtaget eller ødelagt forsaget af kemiske behandlinger eller varmeskader fra glattejern, føn eller krøllejern.

Er skaden sket så fortvivl ikke, fra TIGI Bed Head er der hjælp at hente. Efter ganske få hårvask vil du opnå markant resultat, så håret igen fremstår smukt, glansfuldt og velplejet. Er håret blevet ødelagt, er det nødvendigt at anvende hårkur 1 til 2 gange pr. uge - du opnår det bedste resultat og fuld udnyttelse af hårkuren ved at fordele hårkuren fra rod til spids efter hårvask. Tag en plastpose om håret og derefter vikle en håndklæde stramt om håret, så der opnås en form for vacum - lad hårkuren virke i ca. 10 minutter og skyl håret grundigt, det vil virkelig genoprette det beskadiget hår. Er tiden knap, så brug hårkuren i stedet for balsam. 

TIGI Bed Head Shampoo / Balsam

Tigi har et stort udvalg i større flasker, som er meget populære - et sæt består af 750 ml shampoo og 750 ml conditioner begge med praktisk pumpe, nemt at have stående på badeværelset til hele familien og med pumpen undgås overdosering. Økonomisk er der også meget at spare ved de store flasker og tilmelder du vores nyhedsbrev, så er der mulighed for at holde øje med når vi kører kampagner hvor der er ekstra store rabatter at hente. 

Tigi er et af de mest populære mærker I branchen og går forrest I feltet når det kommer til hårprodukter I hele verden. For Tigi handler det om progression og kreativitet. De ser hårstyling og hårpleje som en kunst, hvor hvert enkelt person får lov til at udtrykke sig. Vi er alle unikke når det kommer til vores hår, vi har i hvert fald mulighed for at være/blive det. Kreativ intelligens er det der har ført Tigi så langt som de er i dag, først og fremmest igennem alle de unikke og populære produkter brandet har udviklet.