Tigi Bed Head

23 varer

pr. side
Faldende orden

23 varer

pr. side
Faldende orden

Tigi Bed Head - Spar Over 60% på de Lækre Hårprodukter fra Tigi Bed Head

TIGI Bed Head er en utrolig populær hårplejeserie både i Danmark og resten af verden. Alle produkter er drøje i brug og dufter fantastisk! Tigi Bed Head har et kæmpe udvalg af både shampoo, conditioner og stylings hårprodukter, hver med sin helt unikke funktion, flotte og anderledes design og specielle produktnavne. Selve produkterne er i sig selv et frisk boost på ethvert badeværelse og ud fra vores uttallige gode erfaringer, tør vi næsten godt garantere at du vil få en god oplevelse med de skønne produkter fra Tigi Bed Head serien.

TIGI Bed Head Shampoo 

TIGI bed head indeholder det revolutionerede hvedeaminosyreprotein, som er et naturprodukt, der genopbygger håret helt uovertruffent. Det er Tigi's stærke side i forhold til andre mærker - produktet tilfører håret fugt og beskytter håret imod vejret og solens skadelige uv-stråler. I Tigi Bed Head´s shampoo udvalg finder du også Dumb Blonde serien, der netop er blevet relanceret. De populære Tigi Duo Shampoo og Balsam i sæt med hver 750 ml er et "musthave" - hos HairOutlet har vi faste lave priser på netop disse bestsellers og en masse masse andre af de lækre produkter fra Tigi.

TIGI Bed Head Styling

Tigi Bed head har et fantastisk udvalg har stylingsprodukter, hvor det virkelig er muligt at slippe fantasien løs. Du kan være sikker på at når du anvender disse lækre stylingsprodukter, så holder de hvad beskrivelsen lover - uanset om du glatter håret, ønsker flot voluminøst hår eller super flotte krøller. Hårprodukterne er meget drøje i brug og har en skøn duft. I kategorien finder du de populære hårprodukter som f.eks. Foxy Curl, After Party, Small Talk og Masterpiece

Alle priserne på TIGI produkterne er væsentlige nedsatte i forhold til frisørens priser og vores konkurrenter. Du kan blandt andet vælge mellem disse serier:

  1. TIGI Bed Head Hårplejeprodukter - alle TIGI Bed Head shampoo, conditioner og hårkur
  2. TIGI Bed Head Styling - de mest populære produkter! 
  3. TIGI Bed Head Styleshots - Epic m.m.
  4. TIGI Urban Antidotes - Re-Energize, Re-Covery, Re-Surrection

 

Tigi er et af de mest populære mærker I branchen og er kendt og elsket af frisører og stylister verden over. Tigi går forrest I feltet når det kommer til hårprodukter I hele verden. For Tigi handler det om progresion og kreativitet. De ser hårstyling og hårpleje som en kunst, hvor hvert enkelt person får lov til at udtrykke sig. Vi er alle unikke når det kommer til vores hår, vi har i hvert fald mulighed for at være/blive det. Kreativ intelligense er det der har ført Tigi så langt som de er i dag, først og fremmest igennem alle de unikke og populære produkter brandet har udviklet.