REF Hårpleje

31 varer

pr. side
Faldende orden

31 varer

pr. side
Faldende orden

Køb REF hårpleje produkter til speciel introduktions pris!

REF producerer hårplejeprodukter som shampoo, balsam, hårkur og argan olie med rødder i den svenske tradition af renhed, integritet og kvalitet. Produkterne er udviklet uden parbener, silikone og sulfat og med et minimum af parfume. REF er hårprodukter til salonkvalitet som plejer dit hår på den bedst mulige måde.REF tror på at det skal være nemt at finde de rigtige hårplejeprodukter til dit hår. Derfor har de udvilket referencenumre til deres produkter, deraf kommer navnet REF. Hvert produkt har hver sit unikke nummer, hvilket fortæller noget om produktets funktioner og karakterer. På den måde kan du nemt finde tilbage til de produkter som passer til dig og dit hår. 

Ny vidunderolie i REF hårplejeprodukter

Særligt for REF produkter er olien, kaldet "et apotek på flaske" som  er en af hovedingredienserne i REF produkterne. Denne olie hedder Tamanu-olien. Olien kommer af den søde frugt som sidder på træet Tamanu. I denne frugt sidder en stor sten, og det er denne sten at olien kommer fra efter den er tørret i en måned i solen i sydøstasien, hvor den kommer fra. Det er en olie som først nu er ved at blive opdaget af skønhedsindustrien i den vestlige verden, men i asien er den kendt til at have mange forskellige gode virkninger blandt andet er den antiinflammatorisk og er lindrene ved irriterret hud. REF bruger netop denne olie da den giver en helt særlig plejende virkning på dit hår. 

HairOutlet tilbyder de populære hårprodukter fra REF til speciel introduktionstilbud - alle varer er på lager og vi sender 1-2 dage efter modtagelsen af din ordre.