Paul Mitchell Extra Body

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Paul Mitchell Extra Body med Kæmpe Rabat - Spar over 40%

Paul Mitchell Extra Body serien giver fylde og volumen, indeholder plejende hvede protein og olie, giver et flot løft til fint hår. HairOutlet tilbyder disse hårprodukter fra Extra Body serien, til stærkt nedsatte priser, hvor alle kan være med. Det er vores mission, her hos HairOutlet, at tilbyde alle de bedste frisør-hårprodukter til en billig pris, hvor alle kan være med, sådan at alle har mulighed for at passe og pleje sit hår, så godt som det overhovedet er muligt. I denne serie, Paul Mitchell Extra Body finder du stort udvalg af produkter til fint hår, som virkelig gør en forskel.

Vi har udvalgt de bedste og mest populære produkter fra serien, som vi sælger til virkelig gode priser. Vi tør næsten godt love at der ikke er andre butikker der sælger produkterne billigere end os. Vi sørger for en sikker, billig, nem og hurtig handel, når du shopper online. Fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr., køber du for mindre, koster den kun 29 kr. Dine produkter har du allerede indenfor 1-2 hverdage efter du har bestilt.

Paul Mitchell hårprodukter blev i 1989 lanceret i Skandinavien, og er én af hurtigst voksende firmaer indenfor hårprodukter - der er i dag ikke mindre end 90.000 frisørsaloner der forhandler Paul Mitchell - og det er bare i USA. Produkterne er også på det danske marked blevet mere og mere populære, i takt med at forbrugernes kendskab til hårprodukterne og Paul Mitchell´s historie, filosofi og social ansvarlighed er vokset. Paul Mitchell går aldrig på kompromis med kvaliteten men har også et specifikt fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2 neutrale hårprodukter, samt opretholde en miljøvenlig linje. Hårprodukter fra Paul Mitchell bliver ikke testet på dyr og produktemballagen er enkelt og genbrugelig. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtigste, vores natur.