MAC Ansigt

18 varer

pr. side
Faldende orden

18 varer

pr. side
Faldende orden

Huden er kroppens største organ, så vi bør behandle den ordentlig. MAC Cosmetics garanterer dig ansigtsmakeup af høj kvalitet, så du kan opnå strålende hud. Når du køber en MAC-foundation, får du en smuk medium til fuld dækning. Uanset om du foretrækker din foundation i flydende eller pudderform, kan du finde det hos HairOutlet.dk. Komplimentér din MAC-foundation med en MAC-concealer og opnå fejlfri hud ved at udjævne din hudtone.

Hvordan vælger du den rigtige MAC-foundation?

Det kan virke som en videnskab at vælge den rigtige foundation. Et vigtigt punkt at forholde dig til er din hudtype. Det gør en forskel for dit valg af foundation, hvorvidt du har en tør, fedtet eller normal hudtype. Vælg en foundation, der komplimenterer din hudtype ved for eksempel at vælge en foundation, som er oliefri, hvis du har en fedtet hudtype. Færdiggør gerne med en pæn blush for at få lidt farve i ansigtet.

Hvilken MAC-concealer skal du vælge?

Concealer er et skønt redskab til at skjule mørke rander eller dække urenheder. Ønsker du at udjævne din hud, er det ideelt at vælge en concealer i din hudtone. Du kan dog også vælge en lysere concealer til under øjnene for at opnå et mere friskt look.