Statisk elektrisk hår

Sådan afhjælper du elektrisk hår

Vinteren er for mange forbundet med statisk elektrisk hår – og mange kender derfor til følelsen af, at håret rejser sig til alle sider, så snart du hiver huen af, hvilket vil vi alle gerne være foruden. Læs med her – for der er hjælp at hente, så bidende kulde for dig ikke er lig med kikset hår.

Hvad er elektrisk hår og hvad skyldes det?

Statisk elektrisk hår skyldes overordnet set én ting: Manglende fugt. Vinterkulden udtørrer dit hår i stor grad, så for fremtiden er det værd at tænke over, at sommer og vinter kræver forskellig pleje af dit hår – fuldstændig som du bruger andre produkter om sommeren til din hud, end du gør om vinteren. Hos HairOutlet er vi opsatte på at hjælpe dig til at komme igennem vinteren med lækkert hår. Så læs med her: Her er 3 nemme tips til at komme statisk hår til livs:

  • Fugt, fugt, fugt. Dit hår skal have masser af det om vinteren. Så tænk gerne i masser af fugt ved vask, fx Tigi Bed Head Dumb Blonde Tween Shampoo og Conditioner, efterfulgt af en leave in conditioner, fx Wella SP Polished Waves Curl Cream, når du har tørret dit hår. De to produkter vil tilsammen skabe en sand fugtbombe!
  • Undgå at dit hår kommer i kontakt med kunststoffer. Det kan være svært, men prøv at gå efter naturlige materialer som viskose, bomuld, uld og silke, når du shopper din vintergarderobe. Det vil gøre en kæmpe forskel for dit hår.
  • Brug hårspray. Statisk elektrisk hår er kendetegnet ved at være let og luftigt, hvilket får det til at rejse sig nemt! Men hvis du sprayer dit hår, vil dit hår blive afstivet og på den måde have meget svært ved at stritte, og dermed nemmere at sætte og håndtere. Prøv Sebastian Taming Elixir.