Hårmousse

Du tænker måske, at hårmousse udelukkende er til dem med stort, flot, krøllet hår, men der kan du godt tro om igen. Dette hårprodukt er effektivt i mange situationer, og en hårmousse kan både style og pleje håret – uanset om du har krøller eller ej. Har du aldrig ejet en hårmousse, men synes du, at dit hår trænger til et løft, så læs med her – vi forklarer blandt andet, hvordan hårmousse anvendes bedst muligt, så du får det bedste resultat.

Hvad gør en hårmousse?

Der findes et utal af hårmousser til forskellige hårlængder og hårtyper. Hårmoussen har forskellige funktioner, alt efter hvilket behov du har, men vigtigst af alt giver en mousse volumen – og dette er måske tiltalende, hvis du føler, dit hår til tider er lidt fladt og kedeligt.

Med en hårmousse kan du:

  • Give dit hår et boost og påføre mere volumen
  • Give dit hår struktur og mere hold
  • Påføre håret mere fugt
  • Pleje dit hår, så det ser mere friskt ud

Hvordan skal en hårmousse anvendes?

Du har måske prøvet en mouse til håret før, men oplevede ikke at få det ønskede resultat. For at få det bedste resultat med din hårmousse, skal du påføre moussen i håndklædetørt hår – det er vigtigt, at håret er en smule fugtigt. Ryst først beholderen og sprøjt derefter moussen ud i din hånd, og her skal du have en mængde, som svarer til størrelsen på en valnød. Hvis din hårmousse indeholder mange fibre, arbejd da eventuelt produktet rundt i hånden inden det påføres – på den måde fordeles fibrene godt rundt.

Fordel derefter moussen rundt i håret. Her kan der være forskel på, om du har langt, kort eller krøllet hår – du skal blot forme håret, som du ønsker det.

Sidst, men ikke mindst, brug da en hårtørrer, for hårmousse kræver varmebehandling for at få det optimale look – med en hårtørrer får du lige det ekstra volumen, du søger.

Mere end bare volumen

Et stort hår er lækkert og syner virkelig flot – og lige præcis dette kan en hårmousse i den grad hjælpe til med, men en hårmousse kan så meget mere end det. En hårmousse giver ligeledes fugt, skaber struktur og hold og får håret til at se friskt ud. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvilket brand du køber hårmousse fra, for produktet kan fx indeholde olier, som plejer håret, og nogle indeholder også flere fibre, så håret får mere struktur.

Tag et kig i vores udvalg hos HairOutlet, hvor du finder hårmousse fra kendte brands som Moroccanoil, Maria Nila, Wella og Loreal.